2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون تا دیروقت سرکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از ۵ میره تا ۸ شب واقعا تنهام البته وقتایی ک هست بازم تنهام چون ساکته

شوهر من ۶ صبح میزنه بیرون .شب ساعت ۹ میاد اکثرا تا شام میخوره میخوابه . گاهی یکی دو روز باید بمونه سر کار .

بعضی وقتا هم مثل امروز صبح رفته ساعت ۸ اومده دوباره الان ساعت ۱۱ میخاد بره مشخص نیست کی بیاد.من بدبخت ک خانواده و دوست رفیقم ندارم اکثرا تنهایی میرم بیرون میرم بازار و خیابون گردی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
الان که نامزدی دوس نداری زود بیاد برید بگردید؟وای یاد عقد خودم افتادم

ما نامزد بودیم همکار بودیم . صب تا شب باهم بودیم رفت و برگشت ب خونه هم باهم بودیم اما بیرون رفتن نداشتیم زیاد . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منم خستمشوهرم صبح میره، شب دیر میاد هرچی خراب باشه درست نمیکنه، اهمیت نمیده، یه رستوران نمیریم، پارک ...

من کل کارای فنی خونه رو بلدم . مجبورم کرد یاد بگیرم .میگه من نبودنی باید بتونی خودت کاراتو انجام بدی😅

میرم سرکار عزیزمولی کار که تفریح نیست روحم خسته اس

اسی برا تاپیک قبلت میگم 

حالا الان براش تولد گرفتین اشکالی نداره 

ولی ساله دیگه یادتون باشه براش تولد نگیرین 

و تولد خودتون هم که شد دعوتش نکنین 

منم یه بار اینجوری شد زنداداشم خیلی خوبه و با ما راحته 

ولی نمیدونم چیشد برا تولد داداشم قرار شد خانواده ما و خودش هم باشن باهم بگیرن ولی خب مثل اینکه بدون خبر دادن به مامانم برا داداشم خودشون تولد گرفتن به مام هیچی نگفتن انقد مامانم طفلک منتظر بود که چی 

بعد که متوجه شد خودمون برا داداشم تولد گرفتیم اونو نگفتیم بهش بیاد کلا هیچی نگفتیم بهش خودمون برا داداشم یه تولد کوچیک گرفتیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اسی برا تاپیک قبلت میگم حالا الان براش تولد گرفتین اشکالی نداره ولی ساله دیگه یادتون باشه براش تولد ...

توم بنظرم اینکارو بکن 

دیگه براشون تولد نگیرین برا خودتونم گرفتین اصلا بهش چیزی نگین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕