2777
2789
عنوان

بچهااا شما همتون شوهر دارین اونوقت به من میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 75 پست
بابام داداشم و خیلی از مردای دیگه و پسرای دیگه که دیدم... این همه چطور بقیه ازدواج کردن اینهمه زوج م ...

زندگیه متاهلی همیشه اون چیزی نیست که تو تصوراتته،مشکلات داره سختی داره،نیش وکنایه مادر شوهر داره اگه اعصاب قوی داری شوهرکن ،بعضی مردها بی توجه به همسرن ودرستربشو هم نیستن تو نامزدی دقت کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما شاید اگه آرزوی موفقیت کردن برای بقیه رو بلد بودین حالتون بهتر بود 🥲💔امیدوارم مشکلاتتون حل بشه ...

اتفاقاً من آرزوی خوشبختی واسه همه رو دارم من فقط از تجربه شخصیم گفتم که شماهاکه سنتون کمه استفاده کنید،خوب بنابراین شوهر کن که یکی پیدا بشه خوشبختت کنه حرفی که مادربزرگامون بهمون زدن  

منم منظورم همینه منکه نمیخام هول باشم و با آدم بدش ازدواج کنم 🥺

میدونم 🥹

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
زندگیه متاهلی همیشه اون چیزی نیست که تو تصوراتته،مشکلات داره سختی داره،نیش وکنایه مادر شوهر داره اگه ...

من فکر نکردم خوش گذرونی هستش اخه شما میگین طرف دست بزن داشته باشه و خیانت کنه دوتا خط قرمز بزرگ برای همه معلومه که زندگی متاهلی سختی زیاد داره ولی در کنارش ادم یه همدم خوبم داره که باهم دیگ جلو میرن... اگه مرد خوش ذات باشه میشه با اخلاقای بد جزئ خودش یا تیکه کنایه مادر شوهر خانواده شوهرو مشکلات مالی کنار اومد 

خب اگه قرار باشه انقدر ادم بدی باشه که خیانت کنه هیزی کنه دست بزن داشته باشه چه دلیلی برای تحمل سختی های زندگی وجود داره؟ 

اتفاقاً من آرزوی خوشبختی واسه همه رو دارم من فقط از تجربه شخصیم گفتم که شماهاکه سنتون کمه استفاده کن ...

ممنونم 

درسته زندگی سخته ولی اگه همدمت ادم خوبی باشه دوستش داشته باشی سختیارو تحمل میکنی دیگ دروغ میگم؟ البته من نپخته هستم کاملا... نمیدونم شاید در اشتباهم 

ممنونم درسته زندگی سخته ولی اگه همدمت ادم خوبی باشه دوستش داشته باشی سختیارو تحمل میکنی دیگ دروغ میگ ...

من که خودم دوست دختره شوهرم سه ماه بعد عروسیمون به شوهرم زنگ زد وپته اش رو ریخت رو آب

خب سه ماه بعد عروسی شما که بچه ام نداشتین چرا موندید پیش کسی که وصله شما نیست

چون پدر نداشتم ویک مادره به شدت روانی کجا میرفتم وقتی جایی نداشتم وسنمم کم بود بدتر از همه نه برادری نه پدری که دردمو بهش بگم وحمایتم کنه،مخصوصا پانزده سال پیش که همچین هم باب نبود یه خانوم مستقل باشه

استارتر عزیزم انشالله بخت خوب قسمت و روزیت بشه❤

تو انتخابت اشتباه نکن احساسی هم تصمیم نگیر مشاوره ازدواج حتما برو یه مدتم واسه اشناییه ببشتر هم با خودش هم خانوادش رفت وامد کن بشناس طرفتو ببین اینجا اگه کسی راهنماییت میکنه از سر دلسوزیه نه حسادت چون اکثر ماها زخم خورده ایم

طرف اول گل و بلبله بعد بد از اب درمیاد اینام شانسی نیس بستگی به ذات ادم داره و خانواده ای که توش بزرگ شد اون مرد.

دوستان اگه تجربه واست میزارن چون نمیخان زود درگیر زندگیه متاهلی بشی. 

اوایل اشنایی و نامزدی و عقد هم خوبی داره بدی هم داره اما وقتی واردش نشی نمیتونی الان شاید درک کنی وفکر میکنی ما توهم زدیم یا خوشی زده زیر دلمون ولی وقتی واردش بشی فراتر از عشق وعاشقیه با کلی چالش ودخالتای خانواده پسره با بچه ننه بودن خودش و وابستگیش به خونوادش.

بله هستن کسایی که هنوزم عاشقانه س زندگیشون اما محدودن ووابسته به خونواده نیستن و زن دوستن اما بعضی مردا ذاتن ننه ای هستن واین بده.

انشالله خیر پیش بیاد واست 

استارتر عزیزم انشالله بخت خوب قسمت و روزیت بشه❤تو انتخابت اشتباه نکن احساسی هم تصمیم نگیر مشاوره ازد ...

ممنونم از شما ❤️خب من تجربه ای که دارم از زندگی پدر مادرمه که خیلی باهم خوبن 

بخاطر همین تصورم از زندگی خب خوبه کلا نمیدونم بخدا اخه ادم تا وارد نشه که نمی‌فهمه چجوریه منم خامم راستش به خودم اعتماد ندارم چندان...