2777
2789
عنوان

بچهااا شما همتون شوهر دارین اونوقت به من میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 75 پست
یه چنتا بود راه ندادیم دیگ نیست

ببین اگه یه خواستگار خوب برات اومد حتما ازدواج کن تشکیل خانواده بده مطمینم چون علاقه داری به ازدواج میتونی از پسش بر بیایی ولییییییی 

زیر نظر مشاوره خانواده باشه یچه گونه رفتار نکن بعد یه مدت دستت میاد که چه جوری رفتار کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن بچه ای نکن بچهای نی نی سایت میگن عقلت کمه

اگه صبوری،اگه روحیه لطیف و شکننده دربرابر ناملایمات دوست برندهای همسر و مشکلات زندگی نداری،اگه میتونی نیش وکنایه خانواده شوهرم تحمل کنی،اگه میتونی چشم هیزی وخیانت سوهرو تحمل کنی  و ککت نگزه شوهر کن

ای بابا 💔 البته این غریزه ما آدماست بر میگرده به نفسمون دست خودمون نیست

دقیقا نصیحتم به تو اینه که یکم صبر کنی تا طرفت و خوب بشناسی بعد ازدواج کنی عین من هول ازدواج نباشی❤️

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
اگه صبوری،اگه روحیه لطیف و شکننده دربرابر ناملایمات دوست برندهای همسر و مشکلات زندگی نداری،اگه میتون ...

ببخشید عزیزم ولی منظور من از ازدواج ازدواج با آدمیزاد بود نه حیوانی که میره سراغ بقیه

اینکه طرف اینجوری از آب دربیادم شانسه واقعا 

اگه صبوری،اگه روحیه لطیف و شکننده دربرابر ناملایمات دوست برندهای همسر و مشکلات زندگی نداری،اگه میتون ...

فقط خوبیش اینه که یکی خرجتو میده تازه اگه خرجتو بده،هیچ عشقی تو زندگیه متاهلی وجود ندارد همش خواب و خیال ورویاست گول نخور لطفا

این شوهر نیست این حیوانه!!!!!!!! من منظورم ازدواج با همدم بود

فعلا که ما زنهای ایرانی زمانی که دختر بودیم چیز دیگه ای فکر میکردیم درست مثل شما،الان رفتیم وسط زندگی گیر کردیم با مردی که سرتاپاش پراز مشکله

کو پسره سالم؟

بابام داداشم و خیلی از مردای دیگه و پسرای دیگه که دیدم... 

این همه چطور بقیه ازدواج کردن اینهمه زوج موفق چین پس من اصلا به حرفایی که شما زدین ر نمیکنم در عین حال که دقت میکنم تو انتخابم ولی به قانون جذبم اعتقاد دارم 

ادم از هرچی حرف بزنه جذبش میکنه 

فعلا که ما زنهای ایرانی زمانی که دختر بودیم چیز دیگه ای فکر میکردیم درست مثل شما،الان رفتیم وسط زندگ ...

شما شاید اگه آرزوی موفقیت کردن برای بقیه رو بلد بودین حالتون بهتر بود 🥲💔امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و حالتون بهتر شه