2777
2789
عنوان

دیگه کاملا فهمیدم طلسم دارم مطمئن شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست
هرروز سوره جن بخون انشالله مشکلتون حل بشع

بذارم تو خونه پخش بشه خوبه؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مزخرف؟؟؟ میدونی چند ساعته دارم گریه میکنم؟؟؟ عهد بسته بودم دیگه از کسی خوشم نیاد اما ی نفر پیله کرد ...

شروع کن به خوندن زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام

منم تقریبا همینطور بودم

تو گوگل بزن توصیه زیارت عاشورا رائفی پور یه کلیپ کوچیک

زندگی من عوض شد

واسه پسرشون میخواستنت؟

ن عممه 

چش دیدن منو نداره 

و مطمئنم کار اونه 

چون ی پاش دعا نویسه 

شوهرشو مث موم عسل گرفته دستش مث عروسک میچرخوندش 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

همینجوریش تو بدشناسب گیرم برم اونجا ک خدا کاملا باهام قهر میکنه بعدم کسیو نمیشناسم مادرمممم ک عمرا ب ...

پس میخوای چکار کنی؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شروع کن به خوندن زیارت عاشورا با صد لعن صد سلاممنم تقریبا همینطور بودمتو گوگل بزن توصیه زیارت عاشورا ...

عزیزم گفتم ک انجام دادم هیچ به هیچی 

چله باطل السحر یکی از کاربرا اینجا گفته

هدیه به ۱۴ معصوم میشه

۱ مرتبه سوره جن

آیات ۵۴،۵۵،۵۶ سوره اعراف (۲۱ مرتبه)

۱ مرتبه سوره تکویر

آیات ۸۱،۸۲ سوره یونس (۷ مرتبه)

۱۴ مرتبه فلق

۱۴ مرتبه ناس

تا ۴۰ روز بدون وقفه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

پس میخوای چکار کنی؟

برم بمیرم بلکه دل این کوافطای حرومزاده راحت شه دست از سرم بردارن الهی زندگیش از مال من بدتر بشه الهی بدتر از حالو روز من بشه 😭

ن عممه چش دیدن منو نداره و مطمئنم کار اونه چون ی پاش دعا نویسه شوهرشو مث موم عسل گرفته دستش مث عروسک ...

وای چه بد😒

مال منم فامیله منو واسه پسرشون میخواستن لنتیا 

باباش کلا مثل عمه شما به شدت به دعا نویس اعتقاد داره😠

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزدلم تا الان چندین مرتبه تو خواب افراد مختلفی بهم گفتن دعا دارم طلسم قفلم (: ی قفلیم هست ک هیجوره ...

به این طلسم فکر نکن 

انشاالله مشکلت حل میشه ، سوره بقره بزار پخش شه تو خونتون

توکل به حضرت معصومه ازش بخواه 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

چله باطل السحر یکی از کاربرا اینجا گفتههدیه به ۱۴ معصوم میشه۱ مرتبه سوره جنآیات ۵۴،۵۵،۵۶ سوره اعراف ...

ممنونم🙂ولی اسم منث نوشتن روی ی قفل و انداختن ته ی چاه عمیق ک هیچوقت در نیاد با اینا اون قفل میکشنه؟؟؟