2777
2789

خواهشا میخوای بگی خرافاتو فلانو بهمانی برو بیرون ک من حوصله ندارم 

دیگه متوجه شدم ک واقعا طلسم دارم مگه میشه هرکس ک میاد طرفم ی ضربه ی بزرگ بخوره؟؟؟ 

تا الان از هرکس توجه کنید هرکس!!!! هرکس اومده طرفم یا ازش خوشم اومده 

طرف یا ورشکست شده یا ضربه های مالیع شدید میخوره 

یا عاشق ی نفر دیگه میشه 

یا تصادف اینا میکنه 🙂💔

ی بار شد گفتم حمکت خداست دوبار شد گفتم خدا دوسم داشته سه بار شد گفتم به درد من نمیخورده 

ابن چندمیه 

ی بارم ک تا نامزدی پیش رفتیم یهویییی سر هیچو پوچ بهم خورد 

بقره گوش میدم هروز 

ایت الکرسی میخونم 

دعای عهد میخونم 

نادعلی نماز......... 

هرکار بگین میکنم فرقی نمیکنه خیلب بدشانسم(: 

من چیکار کنم بریم خستم و میدونم کار کیه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

وضعیت مزخرفیه

مزخرف؟؟؟ میدونی چند ساعته دارم گریه میکنم؟؟؟ 

عهد بسته بودم دیگه از کسی خوشم نیاد اما ی نفر پیله کرد الان غیب شده معلوم نیست کدوم گوریه من چرا انقدر باید عذاب بکشم؟؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برو پیش یه دعانویس ک همه ازش تعریف میکنن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

قبل خواب وضو بگیرید

سبحان الله ۳۳ مرتبه

الحمدلله۳۳ مرتبه

الله اکبر۹۹ مرتبه بخون

شب سمت راست بخوابید

همون شب تو خواب می‌بینید اگه دعا دارین و کجای خونه تون هست.

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

خب برو پیش یه دعانویس ک همه ازش تعریف میکنن

همینجوریش تو بدشناسب گیرم 

برم اونجا ک خدا کاملا باهام قهر میکنه 

بعدم کسیو نمیشناسم مادرمممم ک عمرا بذاره برم 

منم هر کار میکنم اوکی نمیشهشکم دارم به یکی که ممکنه دعا گرفته باشه واسم😠

من کاملا مطمئنم ک طرف کیه(: 

همینجوریش تو بدشناسب گیرم برم اونجا ک خدا کاملا باهام قهر میکنه بعدم کسیو نمیشناسم مادرمممم ک عمرا ب ...

سایت دایی ابراهیم ببین 

شاید جن عاشق داری 

چله سوره عبس بگیر

فعلا امضا ندارم

اذان تو خونه پخش کن

برو باطلش کن پیش دعا نویس اینا

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
قبل خواب وضو بگیریدسبحان الله ۳۳ مرتبهالحمدلله۳۳ مرتبهالله اکبر۹۹ مرتبه بخونشب سمت راست بخوابیدهمون ...

عزیزدلم تا الان چندین مرتبه تو خواب افراد مختلفی بهم گفتن دعا دارم طلسم قفلم (: 

ی قفلیم هست ک هیجوره قرار نیست باز بشه 

حتی همین چند روز پیش خواب دیدم ک ی نفر میگفت برو حرم حضرت معصومه اون مشکلتو حل میکنه اما اونجاهم جور نمیشع ک برم