2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍😁شما شام چی دارین بگید ببینم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 129 پست
سلام چه خوب که برگشتی منتظر عکسای قشنگت بودمنوش جان 🌹🌹

سلام خوشگلم😘😘😍😍♥️♥️

قوی برگشتم😍😍♥️♥️😘😘

مرسی گلممم♥️♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلممم♥️♥️😘مرسی قشنگم♥️♥️😘😘تو یه تاپیکی بودیم داشتن شماره کارت و کمک میکردن من گفتم نی نی ...

یاخدا...

شوکه شدم،خوب کردی شکایت کردی تاازاین به بعد به کلمه کلمه حرفهاشون فک کنن

بخدا پیش خودم گفتم چندروزه بهار نیستش که تاپیکت دیدم

من اصلا ازتاپیکهات وایب پز نمیگیرم

فقط میگم این دخترچقد خوش ذوقه که همه جی رو باسلیقه میچینه وعکس میگیره

پایدار باشی گلم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
مرسی خوش قلبممممم❤️❤️😘😘♥️♥️باشه قشنگم واست تعریف میکنم♥️♥️😘😘نه این چه حرفیه شما تاج سرمن هستید ع ...

عزیزدلمی گل‌دختر،ممنون مهربون💖💗💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
یاخدا...شوکه شدم،خوب کردی شکایت کردی تاازاین به بعد به کلمه کلمه حرفهاشون فک کننبخدا پیش خودم گفتم چ ...

این یه نمونه کوچیکش بود نشون دادم اینقد حرفا زشت بود که اونجا همه وقتی میدیدن تعجب کرده بودن.‌‌..و به حدی من عصبی و حالم بد بود یه شب تا صبح کاملا نخوابیدم...

همش فکر میکردم من شقایق چیکار کردم و مگه چی گفتم به اینجا رسیده و ببین به چه حالی هستی و کجا هستی... یه بی شخصیت ببین تورو کجا اورده...

و مدتی از سایت دور شدم... مسافرت و دورهمی و چیزای دیگه...باعث شد حالم خوب بشه و به سایت برگردم...

و قوی برگشتم😍🥰😁

دیگه همیشه هستم😍😍♥️♥️😘😘😘

مرسی خوشگلم♥️♥️😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

عزیزدلمی گل‌دختر،ممنون مهربون💖💗💖

عشق منی قلب🫀♥️😘🫂💋💖

@toranjbano جات خالیه کجایی😍♥️

نوش جان فدات شم ببخش کلاس داشتم عزیزم‌😍😍

بفرمایید😍🥰 این در واقع یه غذای من درآوردی حساب میشه اونا ک تو بشقاب کنار برنج، کوفته گوشت ک وسطش گردو و زرشک داره، یه سس درست کردم اون کوفته ها رو گذاشتم داخلش پخته😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره واقعا دقیقا...الان به ترنج جان تلگرام پیام دادم🤭😁

سلام فدات شم من پیامت و ندیدم تو تلگرام 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کجایی شما چرا نیستی مهربون😍 @toranjbano

سلام عزیزدلم خوبی ببخش کلاس داشتم 😍

نوش جان فدات شم ببخش کلاس داشتم عزیزم‌😍😍بفرمایید😍🥰 این در واقع یه غذای من درآوردی حساب میشه اونا ...

مرسی قلبمممم🫂🫂😘😘💖💖💋💋

من گفتم ترنج نیست کلاس داره هااااااا😁😁😁😁😁😁😁

حتی تلگرام بهت پیام دادم نگرانت شدم 🥲🥰😁

همه دنبالت بودیم🙈😁

تو مثل همیشه عالی هستی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍نوش جونتون قشنگممم😍😍😍💋💋💋💖💖😘😘

مرسی قلبمممم🫂🫂😘😘💖💖💋💋من گفتم ترنج نیست کلاس داره هااااااا😁😁😁😁😁😁😁حتی تلگرام بهت پیام دا ...

قربونت برم اره کلاس داشتم ندیدم پیام ها رو ببخشید 😍😍🥰🥰 قربونت برم من الان تلگرام چک کردم پیامت نیومده واسم🤔🤔

فداتشم مرسی🥰 شما هم نوش جان🥰🥰🥰😘😘

سلام فدات شم من پیامت و ندیدم تو تلگرام 😐

سلام از من قشنگم😍💖😘

ساعت۸:۵۰بهت پیام دادم😁😁

واقعا به کی پس پیام دادم😅😅😅نگاه پیام دادم

😁😁😆😆 به یکی دیگه😂😂🤣🤣