2777
2789
عنوان

جاریم با نامزدم دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 56 پست

دیوانه ایی چیزی هستی؟ خوب دست بده احترام گذاشته چه ایرادی داره؟ درسته شما خوشت نمیاد ولی اونا همو بیشتر می‌شناسن. حساس بشی میذارن پای عقب افتاده بودن... چون به نظر میاد فرهنگشونه... شما فعلا سکوت کن، ولی با برادر شوهرت سر سنگین باش فاصله بگیر، بعد ازدواج جاریت  خودش کم کم می فهمه خوشت نمیاد اینطور راحت باشین اونم با همسرت دیگه دست نمیده. 

ولی اگر  واقعا مذهبی نیستی خواهشا حساس نباش. این چیزا دیگه خیلی عادیه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق میدم ولی زیاد حساس شدی اونقدری مهم نی واسش بحث کنی اعصاب هردو طرف خورد شه

کلا برا هرچی یه بار بگین بخوان گوش میدن گوش ندادن با هربار تکرارش خودتون اذیت میشین

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

سعی کن زیاد حساسیت نشون ندی 

حق داریا ولی خب دیگ زمونه عوض شده واقعا نمیشه کاریش کرد 

منم با شوهرم رفتم خونه دوست شوهرم خانومش خیلی باهم صمیمی هستیم روسریشو درآورد شوهرم اصلا نگاه نکرد ولی خب ادم حساس میشع دیگ

ولی فاز خانومایی ک با آقایون دست میدن رو درک نمیکنم 

:):)     :)              

این مسعله ای نیس ک حساس بشی اتفاقا من خودم ب شوهرم میگم دست بده ب کل دخترا فامیلت وقتی دست میکشن 

ادم ذاتش باید پاک باشه ن ادم بد خوب میشه ن ادم خوب بد میشه اینو همیشه بدون

توهم بنظرم خیلی حساسیت الکی داری

تو زیادی حساسی خودت میگی ۱۰ سال از شوهرت بزرگتره مصلما خیلی وقته وارد اون خانواده شده چند ساله وقتی همو میبینن دست میدن اونوقت تو یهو میگی دست نده خب برای خودت بد میشه میگن طرف بد دله بی خیال حساس نباش خودت اذییت میشی 

ماهم ۳ تا جاری هستیم همه با برادر شوهر دست میدیم درسته نامحرم هستن ولی ما که برادر شوهر رو مثل برادر خودمون میدونیم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔