2777
2789
عنوان

من دلم میخواد برم کل جهان برگردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 35 پست

پولشو من میدم برو. حوصله داریا. دو تا جا بری خسته میشی.

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی زبان عربی انگلیسی و....یاد بگیری لیدر بشی

یا آشپزی یاد بگیر به عنوان آشپز با این کاروان ها و تور ها برو هم پول در میاری هم میگردی

چرا بزرگ نمیشی؟!این کارا چیه؟!درخواست بده کارت دارم.سعیدم🤩شاغل و مجرد😜فقط به فکر خودت باش و اینکه چطوری خودت شاد کنی😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇

به رشته مهمان داری فکر کنید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
کجای کاری من پول نواربهداشتیمو الان ندارم همینجور نشستم

از دستمال کاغذی استفاده کن، پول از یه نفر قرض کن نوار بخر برای خودت.

من پول ندارم اما میتونم آرزو کنم همین تصورش هم برام جذاب

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
خیلی طول میکشه، میشه تو یه سال انگلیسی یاد گرفت؟

آره میشه چرا نشه ؟ میانگین یادگیری یه زبان جدید ۸ تا ۱۵ ماهه برای رسیدن به سطحی که گلیمت رو از آب بکشی بیرون 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

منم دوست دارم فقط پول نیست 🚶🏻

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اره

چجوری؟

یه مرد هست مدرس زیان انگلیسی، منوچهری فکر کنم جدیدا هم تو آپارت تبلیغ میکنه خودش میگه تو 20 جلسه میتونی هر جمله‌ای بسازی. اما بنظرم باید لغت نامه هم بلد باشی

آره میشه چرا نشه ؟ میانگین یادگیری یه زبان جدید ۸ تا ۱۵ ماهه برای رسیدن به سطحی که گلیمت رو از آب بک ...

چون هر کی میبینم چند ساله کلاس زبان رفته، جالبیش اینجاست نمیتونن هم حرف بزنن انگلیسی

برای هواپیما؟

برای دور دنیا بله هواپیما 

ولی برای سفر های داخلی فکر میکنم میهمان دار قطار های درجه یک هم بد نباشه 

هم گردشه به نوعی 

هم کار و فعالیت هم کسب درآمد 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
برای دور دنیا بله هواپیما ولی برای سفر های داخلی فکر میکنم میهمان دار قطار های درجه یک هم بد نباشه ه ...

فقط دانشگاه میشه یاد گرفت؟

من الان یه رشته دیگه میخونم