2777
2789

وا معمولیی که خیلی هم خوبه من حتی وقتی لاعر بودم ساق پام انقدر پر بود که دوستام به شوخی میگفتن یه ساق پات یه شام عروسی رو کفاف میده اصلا شلوار جذب نمی پوشم بیشتر دمپا. لاغر تر از تو هم زیاد دیدم جاریم طفلک واقعا لاغره اون وقتی ساپورت می پوشید اصلا ران هاش به هم نمی چسبید مث نقاشی بچه ها پاهاش یکیش به یه طرف بدنش چسبیده بود یکیش به یه طرف دیگه و بینشون فاصله بود 

تو ماشالله خوبی

ولی چیزی که تو عکس معلومه زانوتو قفل نکن خیلی ضرر داره پس فردا ساب میره زانوهات

استاد تربیت بدنیمون گفت زانوهاتونو یه کوچولو خم کنید نه این که صاف صاف بگیرید که مفصلش قفل کنه

وا معمولیی که خیلی هم خوبه من حتی وقتی لاعر بودم ساق پام انقدر پر بود که دوستام به شوخی میگفتن یه سا ...

خشگلم پاهام پرانتزیه بیش از حد وقتی یدونه شلوار مبپوشم از زیر لی خیلی پاهام توپره ها ولی با شلوار خالی عجیبم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خشگلم پاهام پرانتزیه بیش از حد وقتی یدونه شلوار مبپوشم از زیر لی خیلی پاهام توپره ها ولی با شلوار خا ...

ببین راه داره هم با ورزش که طولانیه و یه سال طول میکشه 

یه روششم با فیزیوتراپیه که بیهوشت می کنن بدون عمل جراحی پاتو صاف می کنن و یه مدت باید مواظب باشی که دیگه اونجوری نشه

البته روش دوم رو دکتر به بچه من گفته بود نمی دونم برا بزرگسالا هم هست یا نه

ببین راه داره هم با ورزش که طولانیه و یه سال طول میکشه یه روششم با فیزیوتراپیه که بیهوشت می کنن بدون ...

از تایم درست شدن پاهام گذشته من نردیک سی سالمه عزیزم بچه بودم درست میشد الان پدر مادرا ب پای بچه ها رسیدگی میکنن قبلا که اونطوری نبود

من شنیدم اون گودی پشت زانو برای مردا خیلی جذابه گمونمپشت زانوی همه گوده نمیدونم متظورتون دقیقا چیه

نه عکس اسی رو دیدی وقتی پاهاشو جفت کرده بود زیره زانوهاش پرانتزی بود 

اونو میگم با دستگاه یا چیزی میشه پر کرد عزیزم ؟؟؟؟