2777
2789

سلام ب همگی دوستان گلم میشه کمکم کنید لطفا کدوم یکی بهتره یا اگه ایده ای دارید بگید♥️:)

اولیش این که بریم اتاق فرار ولی قبلش با مسئولش هماهنگ کنم،وسطاش یکی با کیک و گل بیاد جلو و یکی دیگه از میکروفون تبریک بگه و اهنگ پلی بشه یا هم یکی بیاد گیتار بزنه؟

دومی هم یکی از دوستاش من اوایل خیلی حساس بودم گفتم باید قطع رابطع کنی باهاش،شوهرمم بنده خدا ب حرفم گوش داد(الان خیلی پشیمونم از این کارم لطفا سرزنشم نکنید)

مثلا با دوستش هماهنگ شم به شوهرم بزنگه برن پارک باهم حرف بزنن بعد ۱۰ دیقه بعد من برم بگم متاسفم برات پیشاپیش تولوت مبارک بعدم خانوادش با کبک و گل بیان؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کیکو بزنی توصورتش خیلی جذابتڕە

😂

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

تو اتاق فرار استرس بگیره بزنه اونی ک گل و کیک دستشه رو لت و پار کنه چی؟؟

دومی هم تهش میتونی دوستشو دعوت کنی برای تولدش این کارا خزه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.