2777
2789

گاهی اوقات آقا یا خانم به طرف مقابلش میگه :

من قصد زندگی مشترک ندارم  به ابن دلیل... 

اما... 

غير مستقيم اهداف زندگی مشترک رو هم برای طرف مقابل می چینه و اهدافش از زندگی مشترک هم میگه... (یعنی امیدوار هست که اون مانعی که دلیل قصد ازدواج نداشتنش هست رفع میشه) 

طوری که طرف مقابل اگر عاشق باشه میره توی اون مسیر زندگی مشترکی که برای معشوقش مهمه یا براش غیر مستقیم برنامه چیده... تا بتونه یا به تفاهم برسه یا زندگی مشترک خوبی واسه عشقش بسازه 

و اون قدر اون مسیر رو  میره تا از مسیر زندگی خودش دور میشه 

و وقتی ارتباط به جدایی می رسه یا خیانت می بینه، می بینه خیلی وقته که توی مسیر زندگی خودش نیست و  اگر بخواد برگرده به مسیر خودش، حس می کنه خیلی چیزها رو از دست میده 💔

این طوری میشه که شخص توی ارتباط سمی می مونه و دچار شکست عشقی، جنون عشق یا سرخوردگی میشه 🥀

و اون کسی هم که طرف مقابلش رو کشیده تو اون مسیر عین خیالش هم نیست... 

اون هم به خاطر حرفی که زده، همون حرفی که گفته من قصد زندگی مشترک رو ندارم اما به ابن فکر نمی کنه که یا کارهایی که غیر مستقیم برای زندگی مشترک انجام داده، مسیر یک نفر رو عوض کرده... 🍂

و اون حرفش هم یادش نمیاد که گفته بود من به این دلیل قصد زندگی مشترک رو ندارم...!!! 

مثلا مراجع میگه :طرف مقابل گفته بود که من دوست دارم ازدواج کنم اما ترس از ازدواج دارم 

اما یادش نمیاد که روزی دلش می خواست ازدواج کنه اما ترس از ازدواج داشت 

خب عزیز من ترس از ازدواج که حل میشه... 

چیزی نیست که بخوای ازش فرار کنی جان دلم 🌹💖

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید