_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5585 عنوان میشه برای سلامتیم دعا کنید 32 بازدید | 4 پست دعای نی نی سایتی ها گیراست...ممنونم.منم برای شما دعا میکنم.❤️🌹❤️ ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️ امروز | 19:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20166 عزیزم واست ۱۰ تا صلوات فرستادم الی حاجت روا باشی سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5585 عزیزم واست ۱۰ تا صلوات فرستادم الی حاجت روا باشی ممنونم مهربون❤️🌹ان شالله شما هم برسی به خواسته هات ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
zxcvbnm123456 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 373 خدایا این کاربر عزیز رو به مراد خیر دلشون برسون.آمین☘️🌹
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5585 خدایا این کاربر عزیز رو به مراد خیر دلشون برسون.آمین☘️🌹 ممنونم مهربون.ان شاالله خدا هر چی میخوای بهت بده❤️🤲🌹 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️