2777
2789
عنوان

تو مدرسه همیشه تنهام😞

148 بازدید | 18 پست

هر وقت سعی میکنم برم توی جمع بچه ها منو پس میزنن حس میکنم از من خوششون نمیاد آخه من رفتار خواص و بدی هم ندارم هر سال اینجوری بود زنگای تفریح بچها و اکیپشون جمع میشدن حرف می‌زدن می‌خندن ولی من همیشه یه گوشه واسه خودم نشستم آخه من یخورده هم بچه آروم و ساکتی هستم و میانگرا ولی نه اونقدری که نخوام با کسی حرف بزنم و بدم بیاد یه هفته پیش اردو داشتیم ۲ تا بچه ها گفتن اردو رو باهاشون باشم اونجا هم گفتن بیا صمیمی باشیم اما حالا محل من نمیدن و حس میکنم منو به زور تحمل میکنن دیگه خسته شدم حس میکنم ادم حوصله سر بری هستم که اینجوریه🙁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361867986]عزیزم شما بری سمتشون و حرف بزنی چکار میکنن؟

سرد رفتار میکنن،نگاه هم میکنن پوزخند ریز میزنن..ببین اصلا یه جوریه انگار من آدم عجیبی هستم یا چون حالا مثل اونا پررو نیستم نباید تو جمع اونا باشم

[QUOTE=361867986]عزیزم شما بری سمتشون و حرف بزنی چکار میکنن؟سرد رفتار میکنن،نگاه هم میکنن پوزخند ریز ...

خوب عزیزم یکم رو روابط اجتماعیت کار کن برو باهاشون حرف بزن باهاشون گرم بگیر و اینقدر رو پوزخند و نگاهشون  حساس نباش ،وقتی رو این موردها حساس باشی همش حس بدی به خودت میدی و انگاری تو اون جمع اضافه هستی