2777
2789
عنوان

من اگه هیکل شماهارو داشتم خودکشی میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانته نگرانته

کس دیگه ای میگف جرش میدادم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مامانم باشه میگم هیکلم بخودت رفته تو بیریخت نبودی من اینجوری نمیشدم

دادم جوابشو

بهش گفتم خودتو از بیرون ندیدی وگرنه اینو نمیگفتی 

ولی چرا دروغ بگم، کسی که باید منبع اعتماد به نفس من باشه از بچگی با همین حرفاش باعث شده حس کنم زشت ترینم و اصلا لایق دوست داشته شدن نیستم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
بدنت قویتر از اون نیست؟🤦🏽‍♀️یبار هم تو تیکه بنداز

نه لاغرم

خودشم فکرنکنید چیز جالبیه، چاقه، پشت کمرش و سینه هاش انقدر بزرگ شده که چاقی بوفالو پیدا کرده اونوقت باهاش لافره قدشم کوتاهه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

درک میکنم .ببین شاید این نظر و سلیقه ایشونه و خب قابل احترامه اما فقط برای خودش .

من اتفاقا ،همه بهم میگن خوشتیپی و خب قد و وزن و فرم بدنمم ایده آله ولی خب بعضیا هستن اصلا یچیزایی میگن بهم ،

حرفش درد داره ولی بنظرم فقط باید بخندی بهشون .

چون یا میخوان مثل تو باشن ،یام خوبتو نمیخوان .

اگه بدنت مشکلی داشته باشه فرمی با ورزش حل میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اوه لاغری ک همیشه میتونی چاق شی غصه نداره

نه عزیزم نمیشه کلا استخون بندی ظریفی دارم استیل بدنم همینه

اگر چاق بودم میگفتم رژیم میگیرم ورزش میکنم لاغر میشم ولی لاغری رو کاریش نمیشه کرد 

نه لاغرمخودشم فکرنکنید چیز جالبیه، چاقه، پشت کمرش و سینه هاش انقدر بزرگ شده که چاقی بوفالو پیدا کرده ...

پشت سینه کجاست؟😐

خب دیگه بهش بگو حداقل برای بلند شدنم از رو زمین چهارده معصوم رو قسم نمیدم 

پدرت لاغره؟ به اون رفتی شاید

دادم جوابشوبهش گفتم خودتو از بیرون ندیدی وگرنه اینو نمیگفتی ولی چرا دروغ بگم، کسی که باید منبع اعتما ...

بابا منم همین وضعیتو داشتم،قدم بلند بود بجای اینکه تحسین کنن بگن دخترمون خوش قد و بالاست میگفتن دراز تو چرا قدت بلنده حالا خودشون عقده قد داشتن،ی عمر خجالت میکشیدم چرا قدم بلنده خیلیم بلند نبودما ولی کوتاه هم نبودم

نه عزیزم نمیشه کلا استخون بندی ظریفی دارم استیل بدنم همینهاگر چاق بودم میگفتم رژیم میگیرم ورزش میکنم ...

اصلا دختر مجرد لاغر و ظریف قشنگتره

من یادمه ۴۸ کیلو بودم زمان ازدواجم😅 خودبخود چاقتر میشی ،

درک میکنم .ببین شاید این نظر و سلیقه ایشونه و خب قابل احترامه اما فقط برای خودش .من اتفاقا ،همه بهم ...

با پوزخند و کنایه میگه

جدای از بحث زشتی و زیبایی وقتی اینطوری باهام حرف میزنه خیلی حس تنهایی و بی کَسی و ترس میکنم حس میکنم حتی مادرمم منو نمیخواد منو قبولم نداره 

با پوزخند و کنایه میگهجدای از بحث زشتی و زیبایی وقتی اینطوری باهام حرف میزنه خیلی حس تنهایی و بی کَس ...

درک میکنم خیلی سخته مادر ادم اینو بگه.

ولی خب تو سعی کن اهمیت ندی بنظرم وقتی خودت میدونی به اندازه کافی زیبایی

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....