2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 298 پست
قیافش چجورهدرمل وضعش خوبه؟

قیافش خوبه ولی قدش سه چهاررسانت ازم کوتاه تره 

حس میکنم بهم نمیخوریم 

جثه اش از من ریز تره 

حس مردونگی رو بهم نمیده

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

او چ احساسی

رابطه یه طرفه بدترین دردیه که یه آدم میتونه تو زندگیش تجربه کنه

پسر و دخترش فرقی نداره 

اون آدم تا تو این دنیا زندست یارش نمیره 

حتی برای چند ثانیه:"))))

نکن این کارو باهاش:")))))))💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پسره اینطوراستارتر هم دلشو زدهاگه پسره ادا و اطوار میومد الان استارتر شاید تاپیک میزد که چرت این ...

خیلی دلم برای پسره سوخت اگر چت ها واقعی باشن 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
واقعا تو دختریدلت کووووشاصن دل داریچرا پسر مردمو علاف خودت کردیمگه پسر مردم اسباب بازیه برا سرگرمی ب ...

قبلا شدم دیگ حسم خاموشه الان

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

چرا رو نوشتم چرت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
رابطه یه طرفه بدترین دردیه که یه آدم میتونه تو زندگیش تجربه کنهپسر و دخترش فرقی نداره اون آدم تا تو ...

هیچ جوره بهش حس ندارم 

ماشین نداره به درد من نمیخوره

عجب😐😐😐

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
قیافش خوبه ولی قدش سه چهاررسانت ازم کوتاه تره حس میکنم بهم نمیخوریم جثه اش از من ریز تره حس مردونگی ...

اره منم یکی هست دیوانمه اونقد ک دوسم داره 

ولی خب ب دلیل کوتاهی قد دوسش نداشتم اصن متاسفانه

خدایا سپاسگزارم  
خدا هست ی جوری ملعبه دست یکی دیگه بشی ، تاوان پس بدی

منم منتظر تاپیکاش یه روزی میاد زار میزنه

یه روزی به همین خدا قسم یه جوری دستمال دست یکی بشی مث یه اشغال باهات رفتار میکنه و تو دوسش داری و صدرصد چه نشون بدی چه ندی سرت میاد

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

هیچ جوره بهش حس ندارم

بهش بگو 

همین الان

شاید الان بزاری بری دردش کمتر باشه

هر چند بعید میدونم دووم بیاره:")))

هر چی بیشتر بری جلو چاقو رو بیشتر فرو میکنی تو قلبش....

زخم هر چه بیشتر درصد جاموندگیش بیشتر:")))

چون پسره اینطوراستارتر هم دلشو زدهاگه پسره ادا و اطوار میومد الان استارتر شاید تاپیک میزد که چرت این ...

اصلا مرد رویاهام نیست 

خیلی روحیه عاطفی داره 

بهم نمیخوره

قبلا شدم دیگ حسم خاموشه الان

دوباره روشن میسه و تاوانشو میدی

حقیقتا نمیتونم باور کنم یه دختر اینقدررر پست و حقیر و بی وجدان و عوضیه 

خدایی راست میگی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨