2777
2789
عنوان

خانمی ک خیانتش اثبات بشه دادگاه مهریه میده بهش ایا 🥴😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 74 پست
مهریه حق زنهحالا چون خیانت کرده دلیل نمیشه حقشو ندنولی حضانتو اطلاعی ندارم

مرسی ابجی🌹

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ن من نیستم برای ی نفر دیگه تست زنگ بزنم بگم برگردن اون طرفم خودش طلاق گرفته

خب میتونید بگید من میخام با خانواده همسر سابق صحبت کنم

شما اگه تایید کردی بگو باز بیان

والا خانما چرا  شوق شوهر دارن ی بار خب طلاق گرفتی شکست خوردی باز میخای بری تو چاه

کمی دچار خستگی مفرط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره برید با همسر سابق اون اقا حرف بزنید بدون اینکه متوجه بشن خودشون 

چون مردا کلا راحت به خانما تهمت میزنن بگن خراب بوده نگن ایراد از من بود کلا ببینی مرده چه مشکلی داشته 

شماره دختره رو من نمیدونم این مورد معرفی شده بود چجوری پیداش کنم

به پدرتون بگید آدرس بگیرن ازشون بگن میخوایم برای تحقیق بریم 

از پسرع شماره و آدرس دختره رو بگیره 

نداد مشخصه دروغ گفتن

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

حتی اگه تو حالت زنا هم بگیرنش مهریه و حضانت بهش تعلق میگیره

حضانت نه....اگر فساد اخلاقی ش محرز بشه حضانت بهش تعلق نمی گیره عزیزم...

احتمالا خودشون توافق کردن که حضانت بچه ها با مادر باشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
بهتره برید با همسر سابق اون اقا حرف بزنید بدون اینکه متوجه بشن خودشون چون مردا کلا راحت به خانما تهم ...

چجوری شماره همسرش رو گیر بیارم اخه 🥲🥲؟؟؟؟ باید از خودشون بگیرم دیگ ک ردشون کردیم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

به پدرتون بگید آدرس بگیرن ازشون بگن میخوایم برای تحقیق بریم از پسرع شماره و آدرس دختره رو بگیره نداد ...

فک نمیکنم بدن شاید طلبکار بشه مادرش 

الان خیانت کردن زن سابق مثل اعتیاد مرده.قبلا تا کسی طلاق میگرفت میگفت شوهرم معتاد بود!!الانم مردایی که زناشون طلاق گرفتن میگن خیانت کرد تو هیچ کدومم اخر تو نمیفمی چی شد 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
الان چ کنم رفیق زنگ بزنم بگم پشیمون شدیم ؟؟؟

نه دیگه گذشته. بعد هم وقتی مادر پسره اینقدر آتیشش تنده که میگه «دادگاه طرف زنکاست» در آینده مشکل ایجاد میشه. ممکنه سر تو خالی کنن عصبانیتشون رو. من چند مورد اینجوری دیدم.

البته جیزی که باعث میشه من خیلی حرفش رو باور نکنم اینه که اولش نگفته چی شده. در حالی که اگه دختره خیانت کرده بود راحت میگفت تا پسر خودش رو تطهیر کنه. به قول یه مشاوری میگفت مردها وقتی شکاک هستن و زنشون خسته میشه و طلاق میگیره میگن زنم خراب بود و خیانت میکرد.

حضانت نه....اگر فساد اخلاقی ش محرز بشه حضانت بهش تعلق نمی گیره عزیزم...احتمالا خودشون توافق کردن که ...

منظورم اینه اگه حضانت رو توافق کنن مشکلی نیست ولی مهریه سلب نمیشه ازش 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
بهتره برید با همسر سابق اون اقا حرف بزنید بدون اینکه متوجه بشن خودشون چون مردا کلا راحت به خانما تهم ...

شماره همسرش چحوری گیر بیارم باید بگم خودشون بدن الان مادرش ۳ سافت پیش زنگ زد گفتیم نه حالا دوباره زنگ بزنم بگم پشیمون شدیم شماره همسرت رو بده توروخدا راهنماییم کن

بهت نصیحت می کنم اگر مجردی یا حتی ازدواج کردی و الان جدا شدی و بچه نداری به هیچ عنوان به هیچ عنوان با یه مرد طلاق گرفته بچه دار ازدواج نکن اگر این کارو کردی از همین الان بهت میگم سر همون بچه هزاران مشکل و دعوا جلو راه زندگیت میاد پس خدا رو شکر کن ردش کردی حتی اگه پسر پیغمبر باشه یا پسر شاه در این حد میگم اشتباهه این ازدواج

طلبکار شد کنسلش کنید مادرش از الان اینه پس فردا خواهرتو میخوره

زنگ بزنم الان بهشون بگم شماره همسر سابق فلانی رو بدید چون  ردشون کردیم دوباره الان زنگ بزنم یا بیخیال شم توروخدا راهنماییم کن 

بهت نصیحت می کنم اگر مجردی یا حتی ازدواج کردی و الان جدا شدی و بچه نداری به هیچ عنوان به هیچ عنوان ب ...

عزیزه دلم واسه من نیست برای یکی دیگ هست🥲 من اصلا شوهر نمیخوام