2777
2789
عنوان

این چه اعتقاد مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست
معلومه با این افراد روبرو نشدی. من بعد از ازدواج دیدم. خدا نصیب هیچکی نکنه.

😂😂😂😂😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چشم شور ی اصطلاحه ولی حقیقت داره و هیچ ربطی هم ب رنگ چشم نداره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

نه اتفاقا کسایی که خیلی حسودن چشم شون شوره و واقعا برای من ثابت شده این حرف

درسته ولی اینکه بگی چشم رنگیا چشم شون شور نیست خرافاته دیگه واقعا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فعلا ک جورجینا روز ب روز درحال پیشرفته

ما فقط خود آدما رو میبینیم نه درون شونو

چشم زخمم بیشتر میزنه به روح و روان آدم و بیشتر بیماری جسمی میاره

خوبه که به چشم زخم اعتقاد نداری کاش منم نداشتم ولی قرار نیست یه چیز وبه یه چیز بی ربط ربط بدیم.

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
نه اتفاقا کسایی که خیلی حسودن چشم شون شوره و واقعا برای من ثابت شده این حرف

به هر چيزي باور داشته باشي مدام تو زندگيت اتفاق ميفته و اثبات ميشه اين سيستم راس مغزه 

من باورندارم و خیلیهارو دیدم که همینطوربودن و اتفاقیم نمیفته

چشم زخم که ما در فرهنگ خودمون بهش چشم شور میگیم خرافات نیست و وجود داره

ایه ۵۱ و ۵۲ سوره قلم در قران مجید اشاره به همین موضوع داره که اونو به اسم وان یکاد میشناسیم و میخونیم 

اینکه چشم رنگی بیشتر اثر داره فکر میکنم کاملا اشتباهه چون چشم زخم ناشی از انرژی های منفی درون ادم هاست که حالا شاید از طریق چشم ساطع میشه پس بیشتر ارتباط با نیت و افکار ادم ها داره 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
من شنیدم چشم سبزا شورن

اشتباه شنیدی 😃😁

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
انرژی منفی این افراد خیلی زیاده همون انرژی گره میندازه تو کار ادم من هر چیزی جلو جلو گفتم نشد که نشد

دقیقا همینطوره

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
خوب درست ولی چرا فقط چشم رنگی ها

غخب عزیزم اشتباهه این حرف

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
درسته ولی اینکه بگی چشم رنگیا چشم شون شور نیست خرافاته دیگه واقعا

خب ربطی به. رنگ چشم نداره

به هر چيزي باور داشته باشي مدام تو زندگيت اتفاق ميفته و اثبات ميشه اين سيستم راس مغزه من باورندارم و ...

منم باور نداشتم ولی خیلی اتفاقا افتاد که یه این باور رسیدم چشم زخم واقعا هست