2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 147 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361862538]سگ نره خر؟ موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. خب نره خر چشه؟ مگه اونم حیوون نیست؟

زیادی روشنفکر بازی هم قشنگ نیست!

به جاش یاد بگیرید اول همنوعتون رو درک کنید که چه بهش گذشته که این جوری حرف میزنه، حتی اگه به قول شما توهین باشه!

شما چته؟😐مرسی ک متاسفی بفرما بیرون

خب نه توضیح بده دیگه 

مگه جز دنبال تو اومدن کار دیگه ای هم کرد؟ بیچاره سگ بدبخت 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

سگ نره خر؟موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. تاسف

حیوونه دنبالش کرده اگر گازش بگیره بمیره شما پاسخگوی جون این اشرف مخلوقات هستی؟؟یا هنوزم حامی افراطی حیوانات ببخشید البته شما بیشتر حامی سگایید تاحیوانات🤦‍♀️

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

خدایی داری شوخی میکنی؟🤣🤣🤣🤣🤣اره؟

فکر کن شوخیه 

ما ذات خراب نیستیم دوست گرامی 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

نه بابا دوستیم‌من عاشق حیونام هرچند سگ چون نجسه تاحالا بهش دست نزدم نیتشم بازیه کاملا مشخصه نمیخواد ...

اره حق داری به نظرم اگه استخونی چیزی بهش بدی سرگرم شه دنبالت نمیاد ولی خب اونم راه حل همیشگی نیست

چته تو مگه میخواد بخورتت ؟ خرس گنده شدی برات متأسفم برای اون سگم متاسفم که دنبال آدمی مثل تو میوفته

😐😐😐😐بس کن 🤦🤦

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

سگ نره خر؟موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. تاسف

نر که جنسیت حیواناته

خر و سگ هم خودشون حیوونن

اینکه شما خر رو توهین میدونی یعنی خودت به حیوانات داری توهین می‌کنی