2777
2789
حتی سر کارم بره درامدم داشته باشه، فکر کن تو مناسبت های مختلف برای افراد مختلف باید خون دل بخوره که ...

فقط تنها خوبیش میتونه این باشه مزد خسیس ی خونه بخره با پول هاش  ک سر پناه داشته باشه 

وگرنه اره همه این بدی ها رو داره 

حتی شاید زندگی ای رو فراهم کنه ک ی بی پول رفاهش  بیشتر از اون باشه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اگر مثلا راحت برای خورد و خوراک خرج میکنه ولی واسه لباس یا مسافرت نه این اسمش خساست نیست، اولویتش یه ...

حالا اگه اولویت هاش با اولویت های خانوم هم راستا نبود؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر مثلا راحت برای خورد و خوراک خرج میکنه ولی واسه لباس یا مسافرت نه این اسمش خساست نیست، اولویتش یه ...

بر خورد و خوراک و لباس می‌کنه

بر تفریح و اینجور چیزام می‌کنه

بر چیزای غیر ضروری نمیکنه😐

دیگه در اون حد نیست😐

دیگه ادم خسیس همینه مگر اینکه شما منظورت از خسیس بودن چیز دیگه ای باشه ،وگرنه من میشناسم کسی رو که خسیسه و زنش میخواد بره جایی میاد حساب میکنه ببینه تا اونجا چقدر کرایه میشه بعد دقیقا همونقدر بهش پول میده یه قرون اینور و اونور نمیکنه

شتتتت شوخی نکن

چه شوخی خواهر من شوهرم خسیسه اگه بدونی چی کشیدم گاهی تو فکر بودم خدای نکرده با کسی برم تو رابطه که پول در بیارم ولی چون خیلی اهل محرم و نامحرم جلو خودمو گرفتم که خدای نکرده گرفتار گناه نشم فقط از سر بی پولی

دیگه ادم خسیس همینه مگر اینکه شما منظورت از خسیس بودن چیز دیگه ای باشه ،وگرنه من میشناسم کسی رو که خ ...

ن بابا منظور من از خسیس این نیست😐😂

منظور من مثلا اینکه چون گفت عقد نگیریم و یکی باشه عقد و عروسی من فکر کردم خسیس

چون گفت اگر بخام الکی خرج کنم بر عقد ی عروسی میگیرم کلی 😐دیگه چرا عقد بگیریم

دوستان من کات کردم
اگر میشه لطفا واسه تاپیکام گزارش بزنین پاک شه همش یادش میفتم
واستون صلوات میفرستم
ب نینی یار درخواست دادم پاک نکرد هنوز 

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

بر خورد و خوراک و لباس می‌کنهبر تفریح و اینجور چیزام می‌کنهبر چیزای غیر ضروری نمیکنه😐

خب خودت می گی غیر ضروری این خساست نیست بهش میگن حسابگری اگر باهاش کنار میای بدون اینکه بخوای تغییرش بدی ازدواج کن وگرنه جواب رد بده

زندگی پیشش جهنمه اعصاب خوردی هر روز دعوا همش حسرت حسرت اینکه میتونی بهتر از همه باشی اما بدتری قید خودتو دلتو باید بزتی 

تو رو خدا سمت همچنین آدمی ترو اگه رفتی جدا شده اگه میشه بچه مچه ای نباشه 

اینا هیچچچچچوچ وقت درست نمیشن