2777
2789
عنوان

احمق بیشعور فکر کرده کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
😂😂توام بلخره ی روز تسلیم میشی

پیام داد 

جوابشو ندادم 

وارد یه رابطه دیگه شدم 

ارزشش و نداشت 😄

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاریش کردی .تایبار اینجوری نکنی فک میکنه هر کار دوس داره میتونه انجام بده

به پسرا فقط باید رید 

فقط باید سگ محلشون کرد

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
من رلم وسط چت خدافظی کرد دو روزه هرچقدر خودشو جر میده جوابشو نمیدم

وای خدایا شکرت پسر نشدم😂😭

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

وای خدایا شکرت پسر نشدم😂😭

پسری که وسط چت با قهر خداحافظی کنه 

از سگم کمتره 

آ باریکلا دقیقا همینه جنبه محبت ندارن تازگیا هم ک پرنسس شدن واس خودشون😏

پرنسس 

من باهام قهر کرده بود چندتا محکم خوابوندم زیر گوشش گفتم ببین پسر خوب من به اندازه کافی بدبختی دارم تو هم نیا این وسط مثل یه دختر رفتار کن 

انداختمش به گوه خوری

عه ناموصن؟تو ی مثاله نقضی،کمتر آدمی اینجوریه ولی💞😂

در کل من خیلی میتونم خودمو کنترل کنم و احساساتم و سرکوب کنم

پرنسس من باهام قهر کرده بود چندتا محکم خوابوندم زیر گوشش گفتم ببین پسر خوب من به اندازه کافی بدبختی ...

ببین کارخوبی میکنی 

حالا من نمیگم خشونتِ بی مورد داشته باش ولی خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند ،خیلیا بامحبت کردنِ زیادی تهش یه چیزی هم بدهکار شدن

🦋✨️
ببین کارخوبی میکنی حالا من نمیگم خشونتِ بی مورد داشته باش ولی خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند ، ...

من خیلی بهش محبت کردم 

رم کرد 😂 

آدمی که رم کنه باید چنان بشونیش سر جاش که نتونه پا بشه