2777
2789
عنوان

برادرم زد همه چیو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 59 پست
حرف پدرم همین بود که بچه شب شد خونه باش میگه همه تون و آتیش میکشم هر چی فحش ناموس بود به ما داد

بابات ک اومد ادبش میکنه ولی بهش رو ندید ک سوارتون بشه مادرت حتی شده باید یه سیلی بزنه تو صورتش اما بهش رو نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا جمعش نمیکنین؟؟؟گناه داره

ازکجا میدونی جمعش نمیکنیم. الان پانزده ساله هزار بار فرستادیمش کمپ ادم نشده الان یه ساله طردش کردیم اما با این حال چندروز دیگه بازم قراره ببریمش کمپ و دوباره از نو حمایتش کنیم و اب وغذا میبریم براش 

بابات ک اومد ادبش میکنه ولی بهش رو ندید ک سوارتون بشه مادرت حتی شده باید یه سیلی بزنه تو صورتش اما ب ...

مادرم و میزنه 

اون دفعه نزدیک بود رو مادرم دست بلند کنه 

تهدیدش کردم که دستش به مادرم بخوره می‌فرستمت زندان 

ازکجا میدونی جمعش نمیکنیم. الان پانزده ساله هزار بار فرستادیمش کمپ ادم نشده الان یه ساله طردش کردیم ...

آدم نمیدونه یا این آدم ها چیکار کنه 

ما رو ذله کرده 

هیچ راهی نیست امتحان نکرده باشیم 

جوونه به غرورش برخورده مثلا .هعی این جوونا رو هیج جوره درس نمیشه کرد فقط مدارا ...

مدارا خیلی میکنم باهاش اما اصلا انگار حرفش اینه ما نکبت ایم فقط باید براش حمالی کنیم این هر کار میخواد بکنه