2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از قطع قرص دوفامد

42 بازدید | 4 پست

این ماه قرص دوفامد خوردم ۸ شب خوردم بعد سونو دادم به خاطر میومم،دکتر گفت ضخامتت خوبه میتونی قطع کنی چون میخواستم برم برای انتقال جنین،الان ۱۲روزه قرص رو قطع کردم پریود نشدم ،دیروز که یک روز از موعدم گدشته بود آزمایش دادم منفی بود بتا ۵بود،کسی هست راهنماییم کنه فعلا به دکترم دسترسی ندارم

من تنبلی تخمدان داشتم بعد خوردن این قرص پریودم تاخیر داشت  ولی شدم بعد پونزده روز نمی دونم،البته من مشکل تنبلی دارم این قرص باعث تاخیر پریود ولکه بینی هم میشه عجله نکن صبر کن میشی اگه نشدی بارداری،باز بعد یه هفته دیگه تست بزار ولی این قرص کلا باعث تاخیر پریود میشه

من تنبلی تخمدان داشتم بعد خوردن این قرص پریودم تاخیر داشت ولی شدم بعد پونزده روز نمی دونم،البته من ...

اخه من همیشه استفاده کردم بین ۲تا ۴ روز پریود میشدم ،همینجور بلاتکلیف موندم ،فعلا هم نمیتونم برم دکتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من همیشه استفاده کردم بین ۲تا ۴ روز پریود میشدم ،همینجور بلاتکلیف موندم ،فعلا هم نمیتونم برم دکت ...

شاید زود بی بی چک گذاشتی چون زود بزاری نشون نمیده یا ازمایش زود رفتی عجله نکن میشی اگرم باردار نباشی بهت امپول پروژسترون میده دکتر