2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمک کنه لطفا درمونده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست
باباشم وسواس داره فکر میکنم ارثی باشه

خب ببر روانشناس کودک پای بچت بمون تا درست بشه.. اینجور بیاد بالا فردا روز ی سفر هم نمیتونه بره 

من از تهدلم دلم کباب شد براش 

مطمین باش خودش خیلی تو عذابه 

وسواس زندگیو سیاه میکنه 

من میگم از 26 سالگی گرفتم بدبخت کردم خودمو ی دسشویی نمیتونم برم 

یعنی ببرم میفهمن چشه آخه خیلی درون گرا مثلا دکتر بپرسه کجات درد میکنه به من‌نگاه میکنه من خودم ازش م ...

روش هایی دارن برای ارتباط گرفتن با بچه ها.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببر روانشناس کودک پای بچت بمون تا درست بشه.. اینجور بیاد بالا فردا روز ی سفر هم نمیتونه بره من از ...

فردا پرسو جو میکنم ببینم کجا یه روانشناس کودک خوب هست

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

روش هایی دارن برای ارتباط گرفتن با بچه ها.‌

ببین دکترای اطفال معمولا میتونن روانشناس اطفال خوب معرفی کنن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اصلا وارد دسشویی نمیشه اصلا میخوام ببرم میرسیم جلو در میزنه زیر گریه نه نه

تو دستشویی نبرش

حمام ببرش 

توی حیاط

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فردا پرسو جو میکنم ببینم کجا یه روانشناس کودک خوب هست

خواهر خوبم پیگیر شو تروخدا دختر اینجور نمونه 

من گریه ام گرفت هم بحال خودم هم این طفل معصوم (البته تو دوره قبل پریودم قاط زدم😂) 

ب باباشم بگو اگ لباس بچه ها کثیف بود و..  یا کلا رفنارایوسواسیز جلو بچه نکنه 

سلامت روان مهمتر از تمیریه 

تمیزی همه چی نیس ی خد مطلوبش خوبه 

ان شاالله درست بشه 

منم ایشالا کامل درمان شم 

من خودم الان خیلی بهتر شدم ولیدلم میخواد مثل قبلا باشم واقعا

اصلا وارد دسشویی نمیشه اصلا میخوام ببرم میرسیم جلو در میزنه زیر گریه نه نه

دختر منم این طوری بود 

به مشاوره گفتم 

گفت تهدید نکن،دعواش نکن

یه جور فوبیای موقتی هست 

هر بار سرویس داره ،با مهربونی و بازی دستشو بگیر و همراهش بمون

چراغ سرویس رو کم نور نزار 

من نادانسته چقد دعواش کردم قبل مشاوره 

بعد یمدت خود بخود ترسش ریخت ،میومد بیرون ،براش دست میزدیم ،تشویق میکردم 

حالا اول راهی خواهر....

دختر منم همین بود از جیش خودش میترسید 

هررررکار کردیم نشد فقط خسته نشدیم 

بالاخره توی سه سالگی قانع شد بیاد دسشویی

اوایل جیش خودشو میدید یک ساعت گریه میکرد ولی عادی شد براش

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

دختر منم این طوری بود به مشاوره گفتم گفت تهدید نکن،دعواش نکنیه جور فوبیای موقتی هست هر بار سرویس دار ...

خدا کنه دختر منم خوب شه 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

دختر منم همین بود از جیش خودش میترسید هررررکار کردیم نشد فقط خسته نشدیم بالاخره توی سه سالگی قانع شد ...

خدا کنه دختر منم درست شه 

خدا کنه دختر منم خوب شه

نگران نباش ،درست میشه 

منم مثل شما کلافه بودم ،فقط صبوری کن  

بهش بگو هر وقت لازمه بهت بگه ،کاری نکن ازت و از سرویس فراری بشه

حموم نبر سرویس ،راه فرار رو یاد میگیره

دختر من فرنگی خودش میرفت ،ایرانی رو می‌ترسید 

ن عادت میکنه دوبار ترکش عذابه

بهتر اینه که تو شلوارش جیش کنه

متم اوایل بچه هام توی حمام میبردم کوچک بودن از سنگ توالت میترسیدن بزرگ بود

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃