2777
2789

دخترم سه سال و یکماهشه از دسشویی میترسه برچسب زدم نشد تزئین کردم نشد خواهرشو بردم نشد خواهرش یکسال و شش ماهشه قصد ندارم از پوشک بگیرم فقط یه بار بردم که فکر کنه خواهرش میره دسشویی نشد که نشد میره تو راه پله یا پشت پرده یا یه گوشه جیش میکنه قایمکی موقع پی پی ام میره پوشک میاره گریه میکنه پوشک کن دیگه موندم واقعا چیکار کنم خونه کسیم میریم مجبورم پوشکش کنم همه ام مسخرم میکنن که وای بچه سه ساله رو پوشک میکنی دیگه بسشه بگیر کوچیکه رم باید بگیری ولی چاره ای ندارم طوری شده جایی دعوت میشیم مدام بهونه میارم که نرم مبدا مسخره کنن فشارم میارم بهش اوضاع بدتر میشه دعواش میکنم بدتر میشه نمیدونم چه کنم قصریم گرفتم نمیشینه روش 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

شاید از فضای کوچیک بسته ترس داره.‌درو باز بذارین شاید خوب بشه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا 26 سالگی خیلی راحت میرفتم دسشویی 

ولی نمیدونم چرا استرس میگیرم از اون سن تا الان ک 29 سالمه حتما بچه شمام ترس داره 

من وسواس برام ب وجود اومده چن ساله و همین اعصایمو بهم میریزه از دسشویی

شاید از فضای کوچیک بسته ترس داره.‌درو باز بذارین شاید خوب بشه.‌

اصلا وارد دسشویی نمیشه اصلا میخوام ببرم میرسیم جلو در میزنه زیر گریه نه نه 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

بهش بگو دستشویی داره بیاد بهت بگه تو ببرش بعد که بزرگتر شد تنها بره

حاضرم خودم ببرمش ولی نمیاد

وسواس ندارهیا نمیترسه بیوفته؟

وسواس که داره مدام میره میاد میگه دستامو بشور یه لکه ریز پیدا کنه باید لباسشو عوض کنم با دست کوکو بزارم تو بشقاب نمیخوره باید با قاشق یا چنگال بزارم

اصلا وارد دسشویی نمیشه اصلا میخوام ببرم میرسیم جلو در میزنه زیر گریه نه نه

عزیزم ببرش روانشناس اطفال.‌ اطفال چون نمیتونن درست منظورشونو بیان کنن بیشتر به روانشناس نیاز دارن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم ببرش روانشناس اطفال.‌ اطفال چون نمیتونن درست منظورشونو بیان کنن بیشتر به روانشناس نیاز دارن.‌

یعنی ببرم میفهمن چشه آخه خیلی درون گرا مثلا دکتر بپرسه کجات درد میکنه به من‌نگاه میکنه من خودم ازش میپرسم میگه بهم بعد من به دکتر میگم خودش مستقیم نمیگه خصوصا با آقایون کلا حرف نمیزنه جز باباشو پدربزرگش

وسواس که داره مدام میره میاد میگه دستامو بشور یه لکه ریز پیدا کنه باید لباسشو عوض کنم با دست کوکو بز ...

فطعا دلیلش همینه 

ب فکر بچت باش ببر روانشناس 

والا من سه ساله وسواس گرفتمزندگیم سیاه شده 

بیچاره بچه چرا باید وسواس داشته باشه 

وقتی کوچبک بوده جیش کرده یا پی پی یوقت بهش نکفتی وای کثیفشدی و... همه جا رو گند زدی و..؟! 

اینا ریشه وسواس تو بچس.. واگرنه بچه طفل معصوم اخه چرا وسواس 

تروخدا ب فکرش باش ببر روانشناس کودک

فطعا دلیلش همینه ب فکر بچت باش ببر روانشناس والا من سه ساله وسواس گرفتمزندگیم سیاه شده بیچاره بچه چر ...

باباشم وسواس داره فکر میکنم ارثی باشه