2777
2789
عنوان

ارتودنسیی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
ارتودسنی چه ربطی به درس داره من الان خودم کلاس هشتمم تابستون هم ارتودنسی کردم به درس ربطی نداره که ا ...

سنت واسه اومدن به سایت کمه ولی خب ...😂🫤از تو کوچیکترام هستن 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو میخوام حالا انجام بدم ک تا سال دیگه برم دانشگاه دندونام درست بشهبگو درسمم میخونم خوب

مرسی خاهری❤️

باش باهاشون حرف میزنم اخه رفتم ۲ تا هم کشیدم دارم اماده میشم که بزارم حالا دارن بهانه میارن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

انجام بده اتفاقا بهترین موقس زیاد بیرون هم نمیری تا دوره اش تموم بشه.درد داره روزایی که کش ها رو عوض ...

اره اتفاقا دکتره هم میگ بهترین زمانه واقعا دندونام خیلیی نامرتبه

بابا تحمل میکنم اینا روانی کردن منو با درس 

ماهی یکبار باید بری دندونپزشکی ک احتمالا اون روزا درد داریروزای اول نصبشم درد داریولی اگه خیلی برات ...

تحملش میکنم یک لبخند بعدش به همه این دردا می ارزه

خیلی خیلی خیلی واجبه واقعا جوری که دکتر از وضع دندونام تعجب کرده بود

مرسی عزیزم که جواب دادی❤️پس انجامش میدم اینا منو درک نمیکنن الان چن ساله من بخاطر دندونام ی لبخند را ...

خواهش میکنم 🌸 

اره انجامش بده فقط دو هفته اول بابت فشاری که به دندونات میاد ممکنه یه مقدار سردرد داشته باشی 

چکار به درس داره☹️من میخواستم انجام بدم قیمتشو گفت پرام ریختدندونام تقریباً مرتبه به هرکی میگم میخوا ...

نمیدونم والا خاهر 

آره یکم زیاده ولی ارزشش رو داره 

دقیقا اینجوره برای منم رفته رو مخم 

ارتودسنی چه ربطی به درس داره من الان خودم کلاس هشتمم تابستون هم ارتودنسی کردم به درس ربطی نداره که ا ...

عهه حله پس میرم میندازم❤️

کامپوزیت خوشم نمیاد از اون دسته ادمام که خیلی رو طبیعی بودن حساسم🥲😂همون ارتودنسی رو باید بکنم حتما

ببین اورتودنسی یه مشکلی که داره بر می گرده به حالت اول! حداقل تا یه درصد بالایی! خیلی مراقبت می خواد. من دو بار انجام دادم. یه فکم کامل برگشت مجدد انجام دادم چون فرم دندونام یه جوری بود که کامپوزیت نمیشد. الانم که براکت ها رو برداشتم یه لایه محافظ لاستیکی هر روز ینی روزی ۲۲ساعت باید توی دهنم باشه. بعد ۶ ماهم هر شب.

بگرد یه دکتر خوب پیدا کن بگو کامپوزیت با رنگ طبیعی برات کار کنه. خیلی راحت تره. باور کن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سعی کن راضیشون کنی تا دانشگاه رفتنت دندوناتودرست کنی

راضی نشن هم من میرم 

خسته شدم دیگ جای من نیستن که درکم کنن 

تحملش میکنم یک لبخند بعدش به همه این دردا می ارزهخیلی خیلی خیلی واجبه واقعا جوری که دکتر از وضع دندو ...

از این نظر گفتم ک شاید درد نذاره درس بخونی ولی خب اونم با ی قرص حله دیگه

انجام بده حتما بعدش خیلی خوشحالتری