دختری بوده باشه از همه لحاظ موقعیت اجتماعی خونواده اخلاق حیا عالی خودشم درسخون و مهندس معماری دو رقمی کنکور بهترین دانشگاه شرکت وضع مالی خوب بدونید که خواستگارای خیلی خوبی داشته مردای پاک و پولدار ولی رد کرده هیچوقت واسه اینکه از ازدواج و زندگی متاهلی خوشش نمیومده علاقه به بچه و اینا نداشته .. هیچوقت هم دوست جنس مخالفی چیزی نداشته.
چ فکری راجع بهش میکنین؟
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
نمیخوام والا خداروشکر خوشحالم خیلی از زندگیم خودم انتخاب کروم خودم ساختمش امروز تاپیک زدم روتین زندگیمو گفتم یه خانمی گیر داده بود همینطور بهم خواستگار نداشتی بدبخت ترشیده فلان کلی توهین کرد گزارش خورد تاپیک ترکید . خواستم ببینم همه نظرشون اینه؟ ... خودم که راضیم از ۱۰ به زندگیم ۵۰۰ میدم
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
عزیزم حسادت تو همه آدما کم و بیش هست این حسادتش انقدر زیاد بود و انقدر نتونست موفقیت شمارو تحمل کنه ...
درسته والا تعجب کردم تو زندگی واقعی اصلا ندیدم اینجوری اگرم بوده پشت سرم گفتن نه توروم
امروز تاپیک زدم روتین زندگیمو گفتم یه خانمی گیر داده بود همینطور بهم خواستگار نداشتی بدبخت ترشیده فل ...
ایشون یه فرد بی ادب بوده
اصلا به هیچ احدی ربطی نداره لایف استایل دیگران
این مدل افراد شوهر کردن رو هنر میدونن
بیخیالش
شاد بودن مهمه
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
ایشون یه فرد بی ادب بوده اصلا به هیچ احدی ربطی نداره لایف استایل دیگران این مدل افراد شوهر کردن رو ه ...
درسته
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
بمنم میگن هنوز بچه ایی و سنت بیشتر بشه دلت میخواد ازدواج کنی(۲۹ سالمه)😂من حتی اگه از کسی خوشم بیاد ...
من از ۱۸ سالگی همینو بهم میگفتن. من کلا نمیتونستم دلیل ازدواجو پیدا کنم. چرا ی نفر باید ازدواج کنه و بچه بیاره هیچوقت جوابشو پیدا نکردم و مجردم و راضی