2777
2789

میشه تجربشو بگه 

دردت داره تا چه حد بعد عمل؟

میشه تک تک برای اندام انجامش داد؟

مثلا اول بالا تنه رو بعد چنماه پایین تنه رو؟؟

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی ب قوه ی بدنیت داره

اول باید دکتر ازت ازمایش بگیره ک ببینه مشکلی نداشته باشی و اگه بدنت قوی باشه تو یبار عمل پیکر تراشی رو انجام میده برو پیج های اینستا رو ببین پیج دکتر ها رو گزاشتن 

اره 

یه خانمی بود 

فوت شد از اطرافیان بود زیر عمل

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
بستگی ب قوه ی بدنیت دارهاول باید دکتر ازت ازمایش بگیره ک ببینه مشکلی نداشته باشی و اگه بدنت قوی باشه ...

اینستا دیدم پیج ی دکتر خوب رو 

بنظرتون یدفه ای انجامش دادن بهتره یا تک تک و جدا؟

اینستا دیدم پیج ی دکتر خوب رو بنظرتون یدفه ای انجامش دادن بهتره یا تک تک و جدا؟

والا من تو اینستا دیدم همه یکباره انجام میدن ولی تحقیق کن و از مریض های دکتر مورد نظرت بپرس در مورد کارش بعد برو زیر عمل چون بعدش درد داری خدانکرده خونریزی داخلی هست ک دکترت باید لوله بزاره ک خون ابه ها بیاد بیرون و کلی کار دیگه و استراحت باید داشته باشی و خوراکت رو باید کنترل کنی ک برنگرده وزنت 

پیکرتراشی عمل بسیار سنگینی هست دلیلت برای پیکرتراشی چیه ؟کل بدنت چاقه ؟یا چاقی موضعی داری ؟

عزیزم تنبلی تخمدان دارم زیر نافم آب نمیشه وگرنه شصت و چهار کیلو ام 

بدن سازی کار میکردم یمدت قرص میخوردم بالا تنمم ی کوچولو چربی آورده که میخوام ساکشنش کنم