2777
2789
عنوان

عمم داشت تو مراسم میخوند زد تو صورت خودش دندون مصنوعیش افتاد 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 127 پست
😐🤣🤣🤣🤣🤣 این خیلی بدهههه تازه مامانم حال میکرد که خواهر شوهرش ضایع شده 😂😂 عمم کلا به یورش نبود

البته شایدم کلا نخندم معلوم نیست باید تو شرایطش قرار بگیرم

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واااااییه بارم بابای من عصبی بود دعوامون شده بود وسط دعوا دیدم یه چیز افتاد جلو ...

واااااااای 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خیلی بدههههه 

تازه چند سال پیش بابا بزرگم دندوناشو میذاره تو یه بشکه تو آب ..داییم میره آب میخوره شب بوده😐😐😂😂😂😂 صبح که پا میشه میفهمه دندونای بابابزگم تو آبه بوده 

واااای نگم برات تا چند روز حالش بد بود😂😂😂🤣🤣🤣

واکنش آقایون چی بود🤣🤣🤣

خانوما کلا یه سمت نشسته بودن آقایون یه طرف دیگه بودم یعنی جدا بودن😂 اگه بودن که خیلی بد میشد😂 برا شوهر عمم تعریف کردم مرده بود از خنده

واااااااای 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خیلی بدههههه تازه چند سال پیش بابا بزرگم دندوناشو میذاره تو یه بشکه تو آ ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت سرویسسسس مردمممممممم

یاد دندونای کاووس توی نون خ افتادم که خارجیا فکر میکردن اثار باستانیه😂😂😂😂

بابا بزرگ پدری خدابیامرز من میذاشت تو یه لیوان مشخص میذاشتش کنار سینک که طعمه نشیم😂😂😂😂😂  خداشاهده مامانِ مامانم یه بارم دندون مصنوعیشو درنیاورده😂😶 اصلا نمیدونم با چه منطقی تا چند سال پیش فکر میکردم دندونای خودشه😂😂😂😂

🤍.

تو ختم مادر بزرگم‌جاریش شعر می‌خواند میگفت. الهی بگردم جاریم نبود خواهرم بود مادر بودم برام لهافت میدوخت نون میپختم چوب می آورد تنور روشن می کرد نون ها رو تو تنور میزد   اینقدر گفت گفت گفتم  همممممون اون بنده خدا بمیر نبود  از بس ازش کار کشیدی بد بخت فوت کرد جاری خائن

واااای🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت سرویسسسس مردممممممممیاد دندونای کاووس توی نون خ افتادم که خارجیا فکر میکردن اث ...

😂😂😂😂😂🤣

ارههههه 🤣🤣🤣 تو نون خ خیییلی مسخره بودد

مگه میشه نیاورد؟😂

تو ختم مادر بزرگم‌جاریش شعر می‌خواند میگفت. الهی بگردم جاریم نبود خواهرم بود مادر بودم برام لهافت می ...

وااای 😂😂😂😂🤣 راست میگیا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر کار ازش کشیده بدبختو😂 

خدایی این چیزا چیه تو ختما میگن