2777
2789
عنوان

حضرت زهرا حاجت همه رو داد جز من😓

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 49 پست

دروغه نذر و دعا 

اینا هم که میگیره شانسیه 

من هشت سال دارم میرم برا بچه  دکتر دو بار سقط کردم 

دهها نذر و دعا و ...هر چی که فکرشو کنی انجام دادم 

حتی نذر اسم امام 

هیچ فایده ای نداشته .نمیدونم .ایمانم کم شده به این چیزا دیگه اعتقاد ندارم 

چله دعا توسل بگیر نذر نمک بگیرنماز حضرت زهرارو بخوننماز امام جوادو بخونتوسل کن به شهید ابراهیم هادیا ...

همه اشو امتحان کردم ولی دریغ از جواب آخه‌چرا 😭💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغه نذر و دعا اینا هم که میگیره شانسیه من هشت سال دارم میرم برا بچه دکتر دو بار سقط کردم دهها نذر ...

میفهممت😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
نفسم گرفت تا نمازشو خوندم پشت سرهم خوندم ولی جوابی نگرفتم😭💔

عزیزم مگ همون لحظه باید حاجت بگیری...من صدبار بیشتر نمازشو خوندم با ۱۰۰سوره قدر و ۱۰۰ توحید.. نماز استغاثه رو هم بالای بیست بار خواندم..انقد صلواتشو فرستادم انقد نذری دادم کمک کردم دعا کردم..ولی امید دارم.. صبر کن ان شاالله ک حاجت میگیری گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
دوبار برداشتم وسطاش گناه کردم نشد خیلی سخته

اگ گناه منظورت غیبت و اینا بوده خب استغفارمیکردی ادامه میدادی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
عزیزم مگ همون لحظه باید حاجت بگیری...من صدبار بیشتر نمازشو خوندم با ۱۰۰سوره قدر و ۱۰۰ توحید.. نماز ا ...

خب اینهمه مدت گذشته آخه کی دیگه جوونی من کفاف صبرمو نمیده😭

اگ گناه منظورت غیبت و اینا بوده خب استغفارمیکردی ادامه میدادی

آره غیبت کردم گفتن باطل میشه منم شکستم😔

همه اشو امتحان کردم ولی دریغ از جواب آخه‌چرا 😭💔

چله زیار عاشورا حق شناسو امتحان کردی؟

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چله زیار عاشورا حق شناسو امتحان کردی؟

دوبار برداشتم انقدر سخت بود گناه کردم نشد😔بعدم نایّب گیرم نیومد منم ولش کردم

دروغه نذر و دعا اینا هم که میگیره شانسیه من هشت سال دارم میرم برا بچه دکتر دو بار سقط کردم دهها نذر ...

شما فکر میکنی 

به فاطمه زهرا دلی وصل شو بگو مادرم شو حاجتمو بده و میده 

شاید به صلاحت نیست 

نمیخام بترسونمت شاید به صلاحت نیست چند مورد دیرم خدا بچه داده بهسون بعد سقط و مدت ها اما ازشون گرفته مثلا یکی بود از امام رضا خواست پچه بده بهش اسمشو بزاره رضا پسرش تو ۳۰سالگی سرطان گرفت و فوت شد داغون شدن 

ی مورد دیگ بود هرچی باردار میشد سقط میشد و نمیشد با نذر دوقلو اورد یکی پسر یکی دختر موقع زایمان سر پسره شو با تیغ جلوی چشمم مامامانش میزنن و دختره هم تو ۱۷سالگی از پنجره پرت میشه بیرون

شما فکر میکنی به فاطمه زهرا دلی وصل شو بگو مادرم شو حاجتمو بده و میده شاید به صلاحت نیست نمیخام بترس ...

یعنی سهم من از این دنیا به این بزرگی یه بچه نیست 

تا زندگی تکراری و بی روحم رنگ شادی ببخشه ..

تاوان چه گناهی رو‌پس میدم که خودم خبر ندارم ..منو همسرم هیچ آزاری به کسی نرسوندیم یا دلی رو نشکوندیم 

حق نداریم نعمت فرزند دار شدن رو بچشیم .

نمیتونم با این حرفا خودمو آروم کنم ..دیگه دعا نمیکنم نذر و نیاز نمیکنم چون جواب نمیده برا من ..

اما میخام علمی جلو برم ۱۲تا جنین دارم میخوام انتقال بدم 

دو دفعه سقط کردم ..امیدوارم دفعه سوم بگیره