بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی بالاتر بره بافت سنگینتر میشه ولی محافطتش خیلی هم تفاوت نداره
و البته تمدید منظم مهمتر از مقدار حفاظته
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
بهترین SPF برای پوست چرب SPF ۳۰ است. این به این دلیل است که SPF ۳۰ ۹۷ درصد از اشعه UVB خورشید را مسدود می کند که باعث آفتاب سوختگی می شود. SPF های بالاتر محافظت بیشتری در برابر UVB ارائه نمی دهند و می توانند برای پوست های چرب سنگین و چرب باشند
من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿