2777
2789
عنوان

شما از دخترایی که ظاهر عصبی و خشن دارن بدتون میاد ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مثل رویا نونهالی ابهت داری خوشبحالت 😁 من که خیلی خوشم میاد اینطوری میبودم ولی از این داش مشتیا نه اصلا دوست ندارم

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
ظاهرشون اینه ن باطن

به هر حال ظاهر هم بخشی از وجود و شخصیت آدم ها هست

نمی تونم قبول کنم یکی خشن و تند با من برخورد کنه و بگه من باطن خوبی دارم و توی دلم هیچی نیست

اون تنشی که ظاهر و برخورد تند به آدم وارد می کنه رو با باطن خوب نمیشه جبرانش کرد

مگه اونم اخم داره؟

نه ولی جدیه. اخم داری تو ؟ به پیشونی ات رحم کن چروک میشه . من تا 8 سالگیم همیشه اخم داشتم انگار جزیی از صورتم بود حتی یه عکس دارم که با اخم لبخند میزنم بعد یه مدت کم کم اوکی شد

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
نه ولی جدیه. اخم داری تو ؟ به پیشونی ات رحم کن چروک میشه . من تا 8 سالگیم همیشه اخم داشتم انگار جزیی ...

اخم که نه ببین هرکی میبینه میگه چقدر خشنی یا چقدر عصبی دیگ نمیدونم چ مدلیه که اینو میگن

والا اخم هم نمیکنم

چند سالته؟شاید الان از نظر خودت یا هم سن و سال های خودت جذاب باشهاما به مرور زمان باید سعی کنی یکم ا ...

من عمدا کاری نمیکنم که بخوام درستش کنم

واسه همین چیزد ازم ساخته نیست