2777
2789
عنوان

دوران عقد نامزدتون چیا میخرید مال ما ک فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
خب مشکل اینه چطوری متوجه اش کنمفقط باید مستقیم بگم

اره 

چرا خجالت میکشی

فکر میکنی با گفتن نیازات اون پیش خودش میگه چه ادم سواستفاده گری

چه ادم ولخرجی

خانوادش پشتش نیستن و غیره؟

نه عزیزم

الان اگه نگی بعدا عمرا بتونی فکرشو عوض کنی

همیشه این جنگو سر پول گرفتن دارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چرا خجالت میکشیفکر میکنی با گفتن نیازات اون پیش خودش میگه چه ادم سواستفاده گریچه ادم ولخرجیخانوا ...

اره دقیقا همین فکرارو میکنم

فک میکنم خرج کنه انتظارشم ازم بیشتر میشه

😂😂😂😂وایییییی خب بلدن دیگه بلدنننن

تو هم بچه ای زود یاد میگیری 

مثلا ادا و عشوه مرد رو مث موم می کنه اگه بلد نیستی به رفتارای بچه های ۳ تا ۷ سال نگاه کن ببین چقدر ادا و عشوه ای هستن رفتارای اونا رو تقلید کن

تو هم بچه ای زود یاد میگیری مثلا ادا و عشوه مرد رو مث موم می کنه اگه بلد نیستی به رفتارای بچه های ۳ ...

دقیا از همین کارا متنفر بودم نگو اینا هم جوابه مرسی ازت

شوهرم اکثر خرجام باخودش بود خریدو اینا بیرون هم میرفتیم همیشه خرید میکرد واسم حتی اگه نمیگفتم چی میخوام قهر میکرد پول هم خودم هیچوقت نگفتم بده ولی وقتی ازم دور بود تو کارتم پول ریخت گفت لازم داشتی استفاده کن 

ولی درمورد دست خالی اومدن اکثرا دست خالی میومد منم بهش هیچوقت نگفتم ک چیزی بخره بعد عروسیمون ک گفتم گفت من نمیدونستم نباید دست خالی بیام باید بهم میگفتی البته گاهی یه چیزایی میخرید ولی الان هیچوقت دست خالی جایی نمیره 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
نمی‌شناختیش؟زود نیس برا ازدواجهنوزم دیر نیست عزیزم سر خونه زندگی نرفتی ک بچه نداری ک عجله نکن بیشتر ...

چرا پسر عممه 

خانوادم ب اجبار دادن🥲

اخه بخاطر پول ب جدایی فکر کنم خنده دار نیس؟ 🥲

یا پررو باشم بازم خرج نکرد به همین فک کنم

پررو باشم شاید بخره ها ولی خب

دقیا از همین کارا متنفر بودم نگو اینا هم جوابه مرسی ازت

خواهش عزیزم

دقیقا همیناس

ادا و عشوه دین و ایمون مرد رو می بره خساست که یه ویژگی کوچیکه

ان شالله که درست میشه اما اگه نشد واقعا تجدید نظر کن

نه که به هم بزنیا ولی شرط بذار که مشاور بریم و اینا

شوهرم اکثر خرجام باخودش بود خریدو اینا بیرون هم میرفتیم همیشه خرید میکرد واسم حتی اگه نمیگفتم چی میخ ...

ایشون دمش گرم خب

الان بجای من بودی چی میگفتی بهش؟؟ 🥲🥲

چرا پسر عممه خانوادم ب اجبار دادن🥲اخه بخاطر پول ب جدایی فکر کنم خنده دار نیس؟ 🥲یا پررو باشم بازم خ ...

چرا ب اجبار عزیزم؟

از الان هرجور باشی تا آخرم همون میمونه اگه بفهمه ک نیاز داری مجبور میشه بخره

از الان دست بالا بگیر بعداً اینطوری خرج نمیکنه 

حالا چ برسه ب اینکه از الان خسیسه

ایشون دمش گرم خبالان بجای من بودی چی میگفتی بهش؟؟ 🥲🥲

اگه بیرون هم چیزی نمیخره خودت بگو مثلا فلان چیزو بخر یا داره میاد بگو هوس فلان چیزو کردم بذار یاد بگیره شاید کسی بهش نگفته یکی از دوستای من اینجوری بود نامزدش با همبن حرفا غیر مستقیم بهش یاد داد

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖