2777
2789
عنوان

دوران عقد نامزدتون چیا میخرید مال ما ک فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 67 پست

اصولا خوراکی ک حساب نیست 

ولی باید باشه 

شاید چندماهی‌ام لباس و خرید البته با پیشنهاد خودش

خودشم‌ باید بدونه ماهیانه بهت پول بده 

شارژ واینام هست فک‌کنم 

وقتای‌ام که مریض میشی باید خودش ببردتت دکتر 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

خب شاید داره جمع می‌کنه واسه خونه زندگی ماشین

با پول شیرینی و میوه کسی خونه و ماشین دار نشده

این بیشعوریه دست خالی بری خونه پدر زن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگو خجالت نکش بعدا درست نمیشه تا سرزندگی نرفتی بشناسش

اخه چی بگم؟ 

پررو باشم من انتظار داشتم الان با دست پر میومد خونمون کلی میوه و اینا هم خریده بود 

کلا دست خالی میاد خونمون

شاید کسی یادش نداده، بهش بگو، دامادا هر چند وقت یکبار یه چیزی میگیرن دستشون میان خونه پدرزن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
هم خسیسه هم بیشعوره شایدم دوستت نداره بستگی داره چقدر برای بقیه و خانواده خودش و خودش میتونه خرج کنه ...

واسه بقیه کم مونده جونشم بده (نه گفتن بلد نیس)

اره پست خالی میاد فقط بار اول ک اومده بود میوه خرید بعد دیگه هیچی

اخه چی بگم؟ پررو باشم من انتظار داشتم الان با دست پر میومد خونمون کلی میوه و اینا هم خریده بود

شوهرته از بقیه میپرسی چی بگی

بگو فلانی امروز نوبت لیزرمه پول بده

شهریه باشگامو بده

میخوام فلان دوره برم پول بده

امروز بریم خرید

شام بریم بیرون

با بابام رفتیم اینم اومد عین مجسمه ایستاد

نه باید خودش حساب میکرد دارو‌هاتو

بعدم داماد بنظرم اوایل که میاد حداقل باید یه میوه‌ی گلی شیرینی بگیره بیاد 

البته ی مدتا نه همش 

بعد حالا کمتر 

تازه ما داشتیم که چون عقد بودن و خونه نداشتن ماهی یبار شام از بیرون مبگرد مبومد با خانواده دختره مبخوردن

با میبردشون رستوران

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

اخه من بگممم

نه مثلا یبار که داری میری خونه اونا بگو بیا ی چیز ببریم 

بعد سری بعدی خونه خودتون بگو بیا این سری‌ام برا مامان اینا من بخریم خوشحال میشن 

کم کم عادتش بده با زبون بی زبونی