2777
2789
عنوان

منتظر جواب سلفری ام دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 62 پست
اصصصصصلا نگران نباش تمام اطرافیانم چه اونها که سن پایین داشتن و چه اونها که سن بالا داشتن وقتی دکتر ...

هزار مرتبه شکر ...ان شالله جوجه ی منم سالم و سلامته 😞🥲

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره حق داری ولی فکرش ادمو داغون میکنه با یه چیزی سرگرم کنین خودتونو ، دعا بخونید و ذکر بگید اروم میش ...

مدام دارم قرآن میخونم توکلم فقط بر خداست 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
ازمایشگاهی ک رفتی معتبره؟اخه هر ازمایشگاهی دقیق نیست

غربالگری ؟ خب یه آزمایشگاه خصوصیه نمی‌دونم چقدر معتبره ولی وقتی جواب رو به دکترم نشون دادم گفت من معمولا مریض هامو اینجا نمیفرستم 

غربالگری ؟ خب یه آزمایشگاه خصوصیه نمی‌دونم چقدر معتبره ولی وقتی جواب رو به دکترم نشون دادم گفت من مع ...

اره 

اخه هر جایی دقت کافی رو ندارن 

من پسرخالم آزمایشگاهیه اون ب من میگف ک کدوم ازمایشم رو کجا برم 

الانم مطمنم ک چیزی نیس و بعد ک جواب بیاد میگی کاش انقد خودم و جوجه مو اذیت نمیکردم

نگران نباش منم چندماه پیش حال الان توروداشتم غربالگری دومم مشکل داشت آزمایش دادم الحمداالله جواب خوب اومد دعا کن برا همه مامانا صحیح وسالم بغل بگیرن نی نیشون ومنم بین اونا توکل بخدا

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم صلوات.ممنون❤
دوازده هفته و سه روز بودم

ببین خیلی ها رو ریسک میزنه نگران نباش اصلا آزمایش هاشون دقیق نیست...استرس نداشته باش مطمئن باش ریسک رو الکی زده ولی این استرس الانت خدایی ناکرده خیلی بد میشه اگه نتوان کنترل کنی

سلام عزیزم نگران نباش بر منم ماه قبل های ریسک بود، گفتن سلفری هم جواب نمیده، آمینو سنتز کردم، فعل ...

خداروشکر عزیزم 

شما سنتون بالاس ؟

ببین خیلی ها رو ریسک میزنه نگران نباش اصلا آزمایش هاشون دقیق نیست...استرس نداشته باش مطمئن باش ریسک ...

دیشب توی خواب اینقدر حالم بد بود نمیدونستم فشارم افتاده بود یا چی خیلی دلهوره داشتم ...خدا نگذره ازشون ...اگه عمدی بخاطر پول باشه ...

نگران نباش منم چندماه پیش حال الان توروداشتم غربالگری دومم مشکل داشت آزمایش دادم الحمداالله جواب خوب ...

خداروشکر عزیزم 

چند روز کشید جوابش؟

اره اخه هر جایی دقت کافی رو ندارن من پسرخالم آزمایشگاهیه اون ب من میگف ک کدوم ازمایشم رو کجا برم الا ...

کاش اون لحظه رو ببینم که جواب آزمایش سالم توی دستمه