2777
2789
عنوان

منتظر جواب سلفری ام دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 61 پست
نگران نباش خبلی از موارد مشکلی وجود نداره نمونه خواهرشوهرم که الان بچه اش سالم تو بغلشه

اونایی که ریسک دارن اکثرا سنشون بالاس بخاطر سن بالا ریسک میزنن من ۲۷ سالمه نگرانم کرده 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجشنبه آزمایش دادم چهار روز شده چجوری دو هفته رو تحمل کنم ؟ ممکنه زودتر بیاد ؟

عزیزم اصلا استرس نداشته باش برای خودت و نی نی اصلا خوب نیس 

هرچی صلاحت باشه همونه 

منم این استرس ها رو داشتم موقع پسرم خداروشکر سالم بود چند روز دیگه میشه دوساله

من فقط خودمو بچمو سپردم به خدابااااید خودتو مشغول کنی توکل به خدا کن بچت سالمه ان شاءاله ذکر بگومال ...

یه جا خوندم‌ یکی نوشته بود یه هفته بعد از آزمایش زنگ‌ زدم آزمایشگاه جوابش رو خوند و جواب کتبیش ۲۵ روز بعد اومد 

ممکنه برای منم زودتر بدونن ؟

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
نگران نباشید ان شااله چیزی نیست به خواهر منم گفتن رفت انجام داد خدا را شکر بچه سالمه

چند سالش بود خواهرتون

عزیزم اصلا استرس نداشته باش برای خودت و نی نی اصلا خوب نیس هرچی صلاحت باشه همونه منم این استرس ها رو ...

اون موقع چند سالتون بود؟ 

اصصصصصلا نگران نباش 

تمام اطرافیانم 

چه اونها که سن پایین داشتن و چه اونها که سن بالا داشتن 

وقتی دکتر سل فری براشون نوشت کلی عذاب بی جهت به خودشون دادن تا جواب اومد 

همه هم الحمدالله نرمال 

بچه هاشونم الان سالم خدا رو شکر 

خواهرم که دیگه انقد دکتر ترسوندمون که بیچاره خواهرم بیست روز گریه کرد 

انقد مورد داشت که گفتن نمونه رو می‌فرستیم خارج کشور برا تست 

الحمدالله بچه ش صحیح و سالم الان

۲۸

منم ۲۷ سالمه همش میگم ریسک بالا رو برای سن بالا هم میزنن من که سنم بالا نیست برای همین دیونه میشم که حتما مشکلی هست