2777
2789
عنوان

پفک دادن مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 43 پست

شربت راسیپ رها فارما

شربت ال آرژنین پلاس کیندر

بابام داروسازه اسی 

اینارو گفت

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله کمش میکنم ب خدا وقتی برم ب حرفای مختلف تیکه می اندازه.مثلا میگه ببخشید اینجا بهت خوش نمیگذر ...

نه عزیزم، زندگیتو نذاری پای اینا، اینجوری اصلا زندگیت مختل میشه، به کار و بار خودت برس و کم کم اینا رو کم کن تا هفته ای یکبار، قاطع باش عزیزم هیچ وقت خودتو واسه کسی اذیت نکن، آخرش فقط خودت و اعصاب و روانته که مهمه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
شربت راسیپ رها فارماشربت ال آرژنین پلاس کیندربابام داروسازه اسی اینارو گفت

ببخشید ال ارژنین رو میشه بپرسی من شنیدم برای سن های ۳ و ۴ خوبه؟؟

پسرم تازه دو دوسال و دوماه و نیمشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ببخشید ال ارژنین رو میشه بپرسی من شنیدم برای سن های ۳ و ۴ خوبه؟؟پسرم تازه دو دوسال و دوماه و نیمشه

بپرسم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

نه عزیزم، زندگیتو نذاری پای اینا، اینجوری اصلا زندگیت مختل میشه، به کار و بار خودت برس و کم کم اینا ...

آره راست میگی حق،با توئه البته من خیلی بهتر شدم قبلا داغون بودم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ببخشید ال ارژنین رو میشه بپرسی من شنیدم برای سن های ۳ و ۴ خوبه؟؟پسرم تازه دو دوسال و دوماه و نیمشه

اون مشکلی نداره ولی زیاد حساسی محلول کالمرز سیمرغ دارو بخر

اون مشکلی نداره ولی زیاد حساسی محلول کالمرز سیمرغ دارو بخر

ممنون

چه خبره یه روز در میونمشکلت رو از ریشه حل، یعنی عادتش بده هفته ای یکبار فقط بری، بلبشو میکنه که نشد ...

شوهرم تک پسرشه و دو تا دختر دیگه داره.با هزار ابروریزی تونستم خونه جدا بگیرم.الانم شوهرم سه وعده میره یکساعت پیشش.هیچی از،زندگیم نفهمیدم و اینقدر حرص و جوش خوردم ک خیلی پیر نشون میدم.حلالشون نمیکنم.

ممنون

یدونه پاستیل هست مولتی مینرال انگلیسی شو بخر اشتها اوره

ولی2 میلیونه

شوهرم تک پسرشه و دو تا دختر دیگه داره.با هزار ابروریزی تونستم خونه جدا بگیرم.الانم شوهرم سه وعده میر ...

واای چه کار خوبی کردی خونه رو جدا کردی، تقصیر مادره است، باید دعوا کنه پسرشو بگه مگه خونه زندگی نداری همش اینجا پلاسی 😐😐 چه خبره؟! آدم خودش کار و زندگی داره، اینجوری انگار داری خودتو وقف اونا میکنی، تو خودت رفت و آمد خودتو کنترل کن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
واای چه کار خوبی کردی خونه رو جدا کردی، تقصیر مادره است، باید دعوا کنه پسرشو بگه مگه خونه زندگی ندار ...

نه وابستگی شون بیمارگونه س.اگه شوهرم یه وعده نره ناراحت میشه ک چرا نیامد یا اگه بگم فلان جا دنلالمون فرداش میگه بچم چایی نخورده اومد دنبالت

نه وابستگی شون بیمارگونه س.اگه شوهرم یه وعده نره ناراحت میشه ک چرا نیامد یا اگه بگم فلان جا دنلالمون ...

وایی چقدر سم 😐 من خیلی بدم میاد دلم خونه و خلوت خودمو میخواد 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️