2777
2789
عنوان

چجوری بینیمو بدون عمل کوچیک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
چند خریدیچیه

درخواست دوستی بده میگم بهت 

یه نوع ژله با لایه زخیم شب تا صبح روی بینیم میزدم 

حتی هنوز خیلی از محلول باقی مونده 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگما فیلر و ژل تزریق کردی یا ن خودت ژل بینی گرفتی

به قران قسم فیلر و ژل تزریق نکردم اهل این چیزا هم نیستم جرعتش رو ندارم هزینش هم ندارم 🙂 

با ژل بینی شد این من بینی استخونی بود قسمت های گوشتیش رو‌کوچیک کرد

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
قسم نخور بابا من فقط پرسیدم هزینش چقد شد بگو منم بگیرم فداتشم

درخواست دوستی بده اینجا مطرحش نمیکنم

چطوری درخواست دوستی بدم

بزن رو کاربریم 

بالای کاربریم زده دعوت به دوستی اونو بزن