من برنج رو به همراه شوید دمپخت میکنم.
جداگانه ماهی تن رو که روغنش رو جدا کردم، داخل ظرف میریزم و بهش نمک، فلفل، سیر رنده شده، لیموترش تازه، شوید تازه خرد شده و پرک فلفل قرمز اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم.
خیلیییی خوشمزه میشه.
فقط نکته اش اینه که برنج رو جدا میپزم و تن ماهی رو جدا همونجور سرد سرو میکنم. تن ماهی که گرم بشه یا بخواد بپزه بوی بدی میگیره که من نمیتونم تحملش کنم. همون ترکیب تن رو با برنج گرم میخوریم.
گوجه که به نظرم اصلا با ماهی خوب نمیشه (باز به خاطر همون بوی ماهی) من خیلی حساسم.
این مدل پلو تن رو با سیر ترشی، سبزی خوردن(با پیاز چه و تربچه فراوان!) میخوریم.
خیلی خوشمزه میشه😋