2777
2789
عنوان

بخاطر خونمون هی با شوهرم بحث میکنم

133 بازدید | 19 پست

ما خونمون پنجره نداره اصلا. کوچیکه. وقتی ازدواج کردیم خواستیم یه خونه بهتر بخریم پولمون زیادتر نرسید پدرشوهرم ی خونه نزدیک خودشون پیدا کرد ویلایی گفت آپارتمان خوب نیست هرطور شد آخر خریدش ی دستی هم روش کشیدن. البته 90 درصد پول مال شوهرم بود ولی شوهرم کلا حوصله بحث نداره اونم با پدرش چون حرف حرف خودشه

حالا یک سال میگذره از عروسیمون. خونمون قشنگه اما پنجره اصلا نداره. خفه هست. از صبح ک بیدار میشم باید چراغا رو روشن کنم. درو میذارم باز حداقل حیاطو ببینم هوا عوض شه شوهرم میگه ی وقت چیزی نیاد تو 

الانم خیلی پول نداریم ک بذاریم روش عوض کنیم. کلافه شدم احساس میکنم تو قفسه

زیاد دلم نمیخواد کسی بیاد خونم خجالت میکشم

خو ی پنجره خودتون بذارین همین قفس آرزوی همه مستاجراس

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقتم از داشته هات خجالت نکش همه از اول پولدار نبودن یا بهترین و فولترین امکاناتو نداشتن ک..من خونم خیلی قدیمیه هرکی میاد ب مدلش میخنده از بس هردمبیل ساخته شده براخودمم نیس ولی خب خودم دوسش دارم و ازش خجالتم نمیکشم بالاخره بهتره از هیچی

از چیزی ک با هزار زحمت و تلاش تونستی بخری خجالت نکش عزیزم اون دسترنج زحمات چند سالهبخدا ما مستأجرا م ...

انشالله شما هم ب زودی صاحب یه خونه خوب بشین عزیزم. ب شوهرم میگم خونمونو قیمت بذار ببین چقده حداقل با آپارتمان عوضش کنیم میگه فعلا تو دستمون نیست باید ی چیزی عوض کنیم ک ارزش داشته باشه. بنظر شما اون درست میگه یا من

اولا ناشکری نکن.دوما خودتون یه پنجره بذارید

عزیزم ناشکر نیستم ولی دل آدم میگیره بعضیا هم میان میگن چطور پنجره نداره خونتون بدتر عصبی میشم

نمیشه خودمون بذاریم. اتاقا بالان دوبلکسه خونه. وقتی بازسازی کردیم گفتن چون دیوارا تا بالا مشترکه نمیشه