2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 127 پست
اسی جان منی که سقطم از عمد نبود بعد سقط داغون شدم هم روحی هم جسمی. تا یک سال عذاب می‌کشیدم همش فک می ...

سقط نمیکنم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ب اون کاری ندارم خودم میرم مشاورهاگه قرار ب نگه داشتن بچه باشه خودم نگهش میدارم

انشالله عزیزم نگهش داری و هر یه جوری مهرش  به دلت بیوفته که هر بار که بهش نگاه کنی بگی خدایا شکرت منصرف شدم 💚🌱

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی جان منی که سقطم از عمد نبود بعد سقط داغون شدم هم روحی هم جسمی. تا یک سال عذاب می‌کشیدم همش فک می ...

سقطش نمیکنه. منم اولش فکر کردم واقعا تصمیم داره این کارو بکنه اما بعدش گفت دوسش دارم. از خدا میخوام یه معجزه تو زندگیش اتفاق بیفته و این بچه زندگیشو زیر و رو کنه به حق حضرت فاطمه

سقطش نمیکنه. منم اولش فکر کردم واقعا تصمیم داره این کارو بکنه اما بعدش گفت دوسش دارم. از خدا میخوام ...

انشالله

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

انشالله عزیزم نگهش داری و هر یه جوری مهرش به دلت بیوفته که هر بار که بهش نگاه کنی بگی خدایا شکرت من ...

ممنونم گلم

همین الانم دوسش دارم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سقطش نمیکنه. منم اولش فکر کردم واقعا تصمیم داره این کارو بکنه اما بعدش گفت دوسش دارم. از خدا میخوام ...

ممنون گلم 

واقعا الان خیلی ب معجزه نیاز دارم

تو بدترین شرایط زندگیمم 

انشاالله خدا واسه همه بسازه 

خانوادم ازم دورن و من تک و تنها تو یه شهری ک هیچ کسو نمیشناسم 

وقتیم جدا شم این سختیا واسم بیشتر میشه

واسه همین فکر کردم سقط کنم ولی اگه تو شهری بودم ک خانوادم هستن راحت تر بود واسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی برات صد تا صلوات میفرستم و از خدا میخوام یه جوری مشکلت حل بشه خودتم دهنت باز بمونه

خیلی ممنونم گلم 

انشاالله خدا صد برابر به زندگیت خیر و برکت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40