2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 127 پست
من خودم بچمو میخوام دوسش دارم مادرشم عشقمه دنیامه نفسمه تمام وجودمه اینقدر گریه کردم گفتم این طفلک چ ...

خب خدا خیرت بده عزیزم

تو که داری دوتا بچه رو خودت بزرگ میکنی میدونم سه تا بشن خیلی سخت تر میشه برات چون خودم شاغلم و درکت میکنم

ولی برو پیش مشاور به نظرم الان به یک سنگ صبور پیاز داری که باهاش حرف بزنی

اینجا میای من یک چیزی میگم یکی دیگه یک‌چیزی میگه بدتر حالت بد میشه

پس یک تراپیست الان بهتر از هرکسی میتونه کمکت کنه

همین الان هم میگم ایشون به عنوان یه معلم که قراره الگوی تربیتی دیگران باشه حق نداره بچشو بکشه اگه شم ...

من بعنوان یه معلم نیومدم تاپیک بزنم

من بعنوان یک مادر و یک زنی ک خیانت دیده و نمیتونه تصمیم درست و اگاهانه بگیره اومدم تاپیک زدم نظرات رو بخونم تا بلکه بتونم یکم بهتر تصمیم بگیرم

من تو سرم اومده این کارو بکنم ولی همین الانم نرفتم سقطش کنم ک 

و الان کسی تو شرایط من نیست ک چقدر حالم بده و بهم ریختم 

و قبل این ک من بهتون بگم بیشعور خیلی بی احترامی کردی حتی جوابتو ندادم ک بحث نشه چون واقعا تو شرایط خوبی نیستم و از دلخوشیم نیومدم اینجا 

شما هر چی بگی من میخونم تا بهتر بتونم تصمیم بگیرم 

حتی اگه با فحش و ناسزا نظرتو بگی 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا خیرت بده عزیزمتو که داری دوتا بچه رو خودت بزرگ میکنی میدونم سه تا بشن خیلی سخت تر میشه برات چ ...

مچکرم گلم از راهنماییت

اره قبل این ک کاری کنم بهتره برم تراپی تا بعدا از چیزی پشیمون نشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم شرایط خوبی نداری خدا کمکت کنه ان شاء الله 

ولی سقط جنین حرام هست اون طفل معصوم رو از از بین نبر. 

دور از جون کی راضی هست به مرگ بچه ی خودش😢

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
به نظرم بهتره ما از تاپیک بریم. هر کی میگه سقط نکن چند تا حرف باید بشنوه به منم گفت بی‌شعور اما هر ک ...

منم اولش بهش گفتم اینکارو نکن اما دیدم پافشاری داره واسه سقط گفتم خوددانی اون دوستمونم گف نکن و هرچی صلاحه اما اسی قبول دار نشد اولش.

یه مثال معروفه که میگه مسته رو هر چی زیر بال و پرشو بگیری بد مستیش بیشتر میشه(اسی جان عذرمیخام اینجوری گفتم) اما واسه بعضی ادما باید تلنگر بزنی زیاد حرفشم جدی نگیریم تا به خودش بیاد چون هر چی شما گفتی ما گفتیم نکن زیر بار نرفت اما انگار ظاهرا که میگه دوسش داره و ممکنه منصرف شه

اسی مطمئن باش اگه خدایی نکرده سقطش کنی دیگه اون آدم سابق نمیشی و خیلی حسرتشو میخوری. مشکل داری فشار ...

باشه قشنگم ممنونم ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بعنوان یه معلم نیومدم تاپیک بزنممن بعنوان یک مادر و یک زنی ک خیانت دیده و نمیتونه تصمیم درست و اگ ...

شما بهم گفتی بی‌شعور منم جواب توهین تو ندادم چون میدونستم اعصابت خرابه و چیزی نگفتم توهین هم بهتون نکردم فقط گفتم دستتو به خون بچت آلوده نکن. اگه به عنوان یه مادر تاپیک زدی که همسایه ی ما هم تقریبا شرایط شما رو داشت منتهی ایشون همسرش فوت شده بود بچشو به دنیا آورد و با هزار سختی بزرگش کرد الان برا خودش کسی شده و کمک حال مادرشه. عزیزم خواهر گلم من نه میشناسمت نه دشمنی باهات دارم فقط نگرانم تو عصبانیت تصمیم غلطی بگیری اگه حرفام تند بود یا ناراحتت کردم ازت معذرت میخوام. اینجا اکثر کسایی که میگن سقط کن خودشون نوجوان هستن و از بیکاری میان سایت شما خودتم دلت راضی به این کار نیست اینطور که از تاپیک هات فهمیدم

مچکرم گلم از راهنماییتاره قبل این ک کاری کنم بهتره برم تراپی تا بعدا از چیزی پشیمون نشم

عزیزم شرایطتت سخته.

بنظرم مشاوره برو.تکلیف زندگیت مسخص بشه.

و اینکه بچه بزرگه، سقطش راحت نیست.

شوهرتم میتونه ازت شکایت کنه و تو روند طلاق اذیتت کنه.

جدا شدن با نوزاد هم سخته و کارکردنت رو سخت میکنه. اگه کمک داری، نگهش دار و جدا شو.

سلام عزیزم شرایط خوبی نداری خدا کمکت کنه ان شاء الله ولی سقط جنین حرام هست اون طفل معصوم رو از از بی ...

درود بر شما مچکرم گلم

باشه گلم حتما فکر میکنم صلاح ب این باشه نگهش میدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم خب پس نگهش دار گلم عزیزدل ما که میدونیم دوسش داری ما که میدونیم نمیگذری از تصمیم اشتباهت برگ ...

باشه گلم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درود بر شما مچکرم گلمباشه گلم حتما فکر میکنم صلاح ب این باشه نگهش میدارم

ان شاء الله که نگه داری این امانت خدا رو. 

برات آرزوی خوشبختی میکنم. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
شاید بهتر باسه با همسرت صحبت کنی.نهایتا بچه هردوتون هست.وگرنه سقط قتل و این حرفا نیست، صرفا یه تصمیم ...

نه ب اون کاری ندارم 

خودم میرم مشاوره

اگه قرار ب نگه داشتن بچه باشه خودم نگهش میدارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان منی که سقطم از عمد نبود بعد سقط داغون شدم هم روحی هم جسمی. تا یک سال عذاب می‌کشیدم 

همش فک میکردم مقصرش منم که واقعا نبودم 

روحیه ی مبارزه با عذاب وجدان بعد سقط رو داری اصلا؟

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم شرایطتت سخته.بنظرم مشاوره برو.تکلیف زندگیت مسخص بشه.و اینکه بچه بزرگه، سقطش راحت نیست.شوهرتم م ...

من خانوادم ازم دورن 

دوتا بچه دارم ک میرفتم سرکار میذاشتم واسه مادرشوهرم بچهارو

دخترم ۵ سالشه پسرم یکسالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40