2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا فکر میکنم میبینم منم بار ها دلمو شکوندن ولی سکوت کردمو دوباره اجازه دادم همون کارو باهام کنن

اشتباه میکنی 

تاخودتو دوست نداشته باشی و احترام به خودت نذاری 

هیچکس بهت احترام نمیذاره

🦋✨️
اشتباه میکنی تاخودتو دوست نداشته باشی و احترام به خودت نذاری هیچکس بهت احترام نمیذاره

بعضی وقتا نمیشه واقعا

مثلا میبینی بخوای هی جواب طرف رو بدی بیشتر بهت میپره

یا میبینی زندگیتو خراب تر میکنی

من بگم نادرسته البته جاهایش درسته ...ولی بگم قلب تاوان سادگی رو میده ..ولی کارمای خودتو بخودت بر نمیگردونه ..قلب شکستت به اسم نام توعه جرا باید کاراماشو پس بدی نادرسته❌️

تو فقط با دوباره شکست به قلبت بخودت احترام نمیزاری این باعث میشه اعتمادبنفست کم کم کم شه وناراح تو ناامید بشی میشه یه درس زندگی که دوباره تو اون راه قدم نزاری ..مثل تموم تجربه های خوب و بد زندگی شکست میخوری اینقدر شکست میخوریم تا راهو پیدا کنیم زندگیه همه ما انسانها اینجوریه ..میگن آدم که عاقل بشه دوبار اون شکستو تجربه میکنه که بار سوم اون شکستو دوباره تکرار نکنه

من بگم نادرسته البته جاهایش درسته ...ولی بگم قلب تاوان سادگی رو میده ..ولی کارمای خودتو بخودت بر نمی ...

حرفات همه درسته

ولی از ی جهت بخوای به حرفاش نگاه کنی ،ببین گفته این بدن امانته .یعنی این بدن واقعا مال خودمون نیست .امانت از طرف خدا به ما.ببین مثلا حق اینو دارم بدنم رو از زندگی محروم کنم؟مثلا خودمو بکشم؟قطعا نه

پس بنظرم وقتی به تودمون داریم بدی میکنیم یعنی داریم کارمای ی بدی دیگه در حق خودمون رو میدیم

ببین من پیش خودم اینطوری تحلیلش کردم

بعضی وقتا شخص خودم وقتی یکی دلمو شکوند انگار دنیا برام تموم شده .انگار به ته جهنم رسیده بودم 

حرفات همه درستهولی از ی جهت بخوای به حرفاش نگاه کنی ،ببین گفته این بدن امانته .یعنی این بدن واقعا ما ...

ببین خدا آدمارو گذاشته بببینه کی دل کسیو میشکنه کی با زبونش دل طرفو خورد خاکشیر میکنه که با نگاهش دل طرفو بدرد میاره بارها این اتفاقات میفته ناخواسته پس قلب  خود شما بیگناهه کاری نکرده که باید این رفتارارو تحمل کنه! این  کارماش صدردصد طرف مقابل باید پس بده نه شما ..ولی این که شما میگی یه التیامه یه دلیل که سمت اینجور اادما نری ..میشه همون تجربیات زندگی که پا تو اون راه نزاری راهو داری اشتباه میری و این نظر خوشبینانشه.