2777
2789
عنوان

همسر اینده ام این شکلی بیاین عکس😀

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 113 پست
پسراتون زشت نیستن فقط خوش لباس نیستن، نمیدونن چی یپوشن که بهشون بیاد، چه مدل مویی بهشون میاد و... هم ...

موافقم واقعا

و اینکه اصن مرد ایرانی عادت نداره به خودش برسه کلا

سفید دوست داری کوچ کن شهرای شمال پسراشون سفیدن قشنگم ک هستن روشنفکرم ک هستن😂من تورکا و کردا رو خیلی ...

اررره هیکلی چهارشونه سفید پوست باته ریش ینی قشنگگگگ استایل منن عالییین شمالیها مرداشون😍

خواهر چجوری برمممم😂🫠دعا کن ارشدم بیارم برممم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من قراره یه ادبیاتی باشه. اهل کتاب و ادبیات. باح‌باح

شوهر من اینجوریه دائم درحال تحقیق مطالعه س . عاشق اینه یه چیز جدید یاد بگیره . کلی کتابای مرجع و کتابای کمیاب داره

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کجایی من بیام؟😭😂من کرمانم پسراش داغووون خودمم پوستم سفیده توپرم یکی عین خودمو میخام ولی اینا همه ن ...

ما رشت هستید 

خانوم های رشتی پسر لاغر تحویل جامعه نمیدن😂☹

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

شوهر من بیشتر از من به خودش میرسه

شوهر شما نعمت الهیه 

مثلا این پیجای ارایشگاه مردونه رو دیدین میاد اکسپلور یوقتایی؟

چقد به خودشون میرسن خوب میشن

بابا لامصب همیشه اینطوری باش

موافقم واقعا و اینکه اصن مرد ایرانی عادت نداره به خودش برسه کلا

دقیقا

حتی نصف همونایی که خارج از کشورم رفتن به تیپ اهمیت نمیدن، یه تی شرت ارزون تنشونه میچرخن🤣 اما خانمامون انگار میخوان برن مهمونی، کلا برعکس همن

پسراتون زشت نیستن فقط خوش لباس نیستن، نمیدونن چی بپوشن که بهشون بیاد، چه مدل مویی بهشون میاد و... هم ...

نه بخدا اصلا ترکیب صورتشون جوری من پسندم نیست

صحبتاشون ناجور لهجه داریم باصدای کلفت مردونه شل حرف میزنن اصن یه ترکیب سمی ان نگوووو

😭

پسرای اهوازیو دیدی؟مال ماهم همینطورن همینطور لبا بزرگ تقریبا دماغا بزرگ

سبزه 

نی قلیونی و قد کوتاههه

وای خدایا نمیخاممم بخدا میرم بیرون از هرصدتااااش یکی خفنه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰