2777
2789
چرا یک سال ونیم؟؟برای آزمون امسال بخون معلوم نیست سال بعد شرایط چجوری باشه ماده ۲۸ بردارن یا نه

فعلا دانشجوام آخه قبول میکنن؟ در حال درس خوندنم... دارم تازه دارم لیسانس رو میخونم ترم ۵ هستم  کشی ک در حال درش خوندن هستش میتونه بره استخدامیء ؟ من شنیدم باید لیسانس رو بگیرم بعدش برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا دانشجوام آخه قبول میکنن؟ در حال درس خوندنم... دارم تازه دارم لیسانس رو میخونم ترم ۵ هستم کشی ک ...

برو تو سایت آی استخدام اونجا توضیح داده شرایط رو ،یا همونجا بپرس کارشناس دارن جواب میدن،چند واحد مونده ؟؟

ببخشید متوجه نشدم..اونا که با بدبختی چی میشن

مثلا حد نصاب 140میشه طرف با نمره 190رد میشه بعد یکی با 141قبول نهایی میشه اینجوری منظورمه 

این دوساله هم خیلیییییی زیاد شده چون تو مصاحبه به راحتی طرف رو میکشم بالا و میزان سواد و ...هم اصلااااا اهمیتی نداره

رقابتیه یه جا هست با 140قبولن جای هم هست با 200رد میشن ولی معمولا مراکز استان چون بومی نداره و ظرفیت ...

خودت فکر می‌کنی مصاحبه است خوب بود آخه شنیدم باید اعتماد ب نفست قوی باشه تدریستم خوب باسه

خودت فکر می‌کنی مصاحبه است خوب بود آخه شنیدم باید اعتماد ب نفست قوی باشه تدریستم خوب باسه

تو آپارات سرچ کنی کلی آموزش رایگان داره در مورد مصاحبه آموزش و پرورش،طرح درس باید بنویسی ،اعتماد به نفس داشته باشی ،در مورد احکام و نماز جمعه و نماز آیات و ولایت فقیه سوال میپرسن 

نگاه به معنایی واقعی عالییییی بود خود ارزیاب ها هم جا خورده بودن فکر میکردن چند سال سابقه کار دارم من خودم یقن دارم مشکل از سیستمه ارزیابیه ولی چیزی میگم تا یقین پیدا کنی 

پارسال من که به نمره مصاحبه اعتراض کردم160نمره اضافه شد ببین چقدر خطا بود این ارزیابی با این خطا دیگه اعتباری نداره