2777
2789
عنوان

آبروم تو مدرسه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست
قدیما تو مدرسه شلوار لی میپوشیدیم ما رو بیرون میکردن 😐

وای من کلاس سوم راهنمایی بودم روزنامه ورزشی برده بودم مدرسه همون دوران علی دایی و نکیسا و میناوند و ...

نمیدونی چی به روز من آوردن میخواستن اخراجم کنن زنگ بزنن بابام اینقد گریه کردم التماس کردم تا زنگ نزنن 

هنوز یادم میاد بعد اینهمه سال گریه م میگیره که چرا بخاطر یه روزنامه ورزشی اینقد تحقیر شدم 😣الهی شکر اون دوران سیاه کثیف تموم شد الان یه ذره بهتر شده ایشالا بهتر از اینم میشه 

چون دوسش دارم واقعا اون اوضاع مالیش خوبه ولی نه در اون حد که بخوام واسه پول باهاش باشم

رک بگم ابجی اگه برا پول باهاش نیستی و فقط دوست داشتن و ایناس سنت هم کمه تمومش کن 

وگرنه بلوغ رو رد کنی میفهمی چی میگم 

۱۴ سال بزرگ تر خیلی خیلی خیلی زیاده ازدواج کنیم طلاق میگیرین برای چیز هایی تو ذوق داری که اون حوصلشو نخواهد داشت 

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۴ سال که دیگه ددی نیست حساس نشو هر چی عکس العمل نشون بدی اونا بیشتر تکرار میکنن سعی کن اصلا اهمیت ن ...

دقیقا  14 سال خیلی نیست ولی اینا خیلی گندش کردن واقعا هرچقدر میخوام خودمو بزنم به اون راه نمیشه انقدر که میگن

وای من کلاس سوم راهنمایی بودم روزنامه ورزشی برده بودم مدرسه همون دوران علی دایی و نکیسا و میناوند و ...

وای😂

الان بهتر نشده اوضاع مدرسه ها از مدرسه بودنش خارج شده هیچی سرجای خودش نیست

زشته بنظرم دانش آموز پیش معلمش از دوست پسر داشتن حرف بزنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 
وای😂الان بهتر نشده اوضاع مدرسه ها از مدرسه بودنش خارج شده هیچی سرجای خودش نیستزشته بنظرم دانش آموز ...

خود معلممون داشت راجب این چیزا حرف میزد یهو منو انداختن وسط چون چند تا دیگه از بچه ها هم میدونستن جای انکار کردن نداشتم

رک بگم ابجی اگه برا پول باهاش نیستی و فقط دوست داشتن و ایناس سنت هم کمه تمومش کن وگرنه بلوغ رو رد کن ...

نه واقعا واسه پول نیست ولی تموم کردن یه رابطه هم به این راحتیا نیست  و فکر نکنم اونقدر پیش بریم که بخواد کار به ازدواجو این چیزا بکشه 

نه واقعا واسه پول نیست ولی تموم کردن یه رابطه هم به این راحتیا نیست و فکر نکنم اونقدر پیش بریم که ب ...

پس خودتو حیف نکن 

قرار ازدواج نباشه تمام 

الان سخته 

سه یال دیگه کات کنین که سخت تره

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

بنظرم کار اونا ک واقعا زشته 

ولی ۱۴ سال خیلیه عمرتو حروم نکن منطقی باش

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
دقیقا 14 سال خیلی نیست ولی اینا خیلی گندش کردن واقعا هرچقدر میخوام خودمو بزنم به اون راه نمیشه انقد ...

چاره ای نیست بجز اینکه هیچ واکنشی نشون ندی تا خودشون فراموش کنن و تکرار نکنن

باید انکار میکردی و گردن نمیگرفتیتازه دربارش با معلمم حرف زدی🥴🥴ولی کلا 14 سال زیاده

نمیشد گردن نگرفت اول زدم زیرش بعد اون دختره بیشتر تو ضیح داد راجبش نمیشد واقعا

وای😂الان بهتر نشده اوضاع مدرسه ها از مدرسه بودنش خارج شده هیچی سرجای خودش نیستزشته بنظرم دانش آموز ...

باز نسبت به اون دوران که انگار حکومت نظامی بود خیلی بهتر شده الان 

جرات نداشتیم تکون بخوریم 😁😁😁خیلی دوران بدی بود