2777
2789
عنوان

گفتن فردا برای مدرسه میوه بیارید

119 بازدید | 12 پست

گفتن برای مدرسه سینی میوه با تنوع زیاد ببریم و همه موافقت کردن و من تو خونه حتی یدونه سیب و خیار و .. نداریم چیکار‌ کنم . وقتی به والدینم میگم چرا ما اینطوری هستیم حتی غذا و خورشت برای شام پیدا نمیکنیم میگن تو خیلی توقعت زیاده خداروشکر کن ولی من خیلی وقتا گشنه میخوابم از قار و قور شکمم تو مدرسه کنار دوستام خجالت میکشم چون خانوادم پول بهم نمیدن که یه چیزی بخرم خدایا واقعا مرسی که عدالتو برقرار میکنی واقعا شکرت 😢💔

هر کی شهید نشه بازنده اس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب به مامانت بگو از هر میوه دوتا بگیره برات تو سینی تزئین کنه یعنی اصلا میوه نمیخورید؟

نداریم وقتی میگم بخر میگه من نمیتونم برم یدونه بخرم پولم ندارم زیاد بخرم باید بابات بده ک بابام اگه بدونه گفتن میوه یا غذا بیارید عصبی میشه 😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
عزیزم به نظرم اینو حتما با یکی از کادر مدرسه در میون بذار، حتما. بهتره بدونن.

اینجا خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن من خجالت میکشم واقعا برم بگم😢

هر کی شهید نشه بازنده اس

مامانم میگه هی داری دنبال دعوا میگردی نبر چی میشه بابامم عصبی شد میگه این از کجا در اومد تو داری دروغ میگی😢 دیگه نمیدونم چیکار کنم ترجیح میدم فردا نرم چون دوستام خیلی رک ادمو ناراحت میکنن و میگن تو اصلا پایه نیستی و هیچی نداری تو خونتون و فقیرین 💔

هر کی شهید نشه بازنده اس
اینجا خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن من خجالت میکشم واقعا برم بگم😢

به نظرم اشکال نداره بهتره بدونن. یا اینکه اگه چاره ای نداری نرو. ولی واقعا ناراحت شدم اگه هم استانیم بودی حتما خودم برات میاوردم