2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 36 پست

من اهل زنگ زدن و پرحرفی نیستم و اصلا زنگ نمیزنم مگر در مواقع عید و روز مادر و دعوت و بیماری.

اونم توقع داشت من گاهی بزنم منم با احترام گفتم که من به کسی زنگ نمیزنم و ار شماهم توقع ندارم به من بزنید.

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اخه میگه چه کاری داری بچه که نداری سرت شلوغ باشه🥴

عزیزم چ ایرادی داره هرروز زنگ بزن دو دقیقه باهاش صحبت کن باورکن اگه تورو دوست نداشت توقعی هم نداشت ازت خوبه  سال تاسال هم سراغت ونگیره؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دانشجوام ولی چون بچه ندارم عملا بیکار حساب میشم😂😂😂

پس خودت بد یاد دادی بهشون ... 

البته من واقعا هرروز کلاس دارم اما از همون ترم اول بهشون فهمونپم آدم محصل سرش شلوغه نباید توقع داشت ازش که بعدا خونمون هم اومدن گله ای نباشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من قبلا زنگ میزدم مادرشوهرم زنگ نمیزد منم الان مثل خودش شدم زنگ نمیزنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خودت توقع ایجاد کردی خببگو شلوغم کار دارم وقت نکردم بیادتونم منم الان چند وقته سر یه کاری کرد نمیرم ...

اگر عقد هستی بدون دعوت نرو از من به تو نصیحت 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اگر عقد هستی بدون دعوت نرو از من به تو نصیحت

نمیرم عزیزم 

بابت این خیلی هم شاکی هستن ولی الان بدون دعوت برم بعدا بدون دعوت میان خوشم نمیاد

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من اهل زنگ زدن نیستم حالم از تماس گرفتن بهم میخوره حتی با مادر خودم اما ایشون هر شب احوال مارو جویا ...

مامان منم هر روز زنگ میزنه میدونه من ادم زنگ زدن نیسم ولی ناراحتم نمیشه بهش زنگ نمیزنم

من یکبار بی رودروایسی بهش گفتم مادر اتفاقا چند شب پیش صحبت شده با محمد گفتم مادر اگ زنگی نزنی یه زنگ ...

اوه چی کفت؟🤣