2777
2789
عنوان

خانما بزرگوار نظرتون چیه

57 بازدید | 7 پست

سلام ، خسته نباشید 🙏

حقیقتا قصد بدی ندارم 

واقعا خواستم ببینم ری اکشتون چیه 

من یه پسرم ، شخصیت کاریزماتیک و در عین حال بسیار مهربون دارم تیپ شخصیتیم entj هست اما بشدت مهربونم و عاطفی هستم 

از نگهداری گل گرفته تا شعر و خواندن رمان عاشقانه و ....

ولی یه چیزی که وقتی هر کی مثل مامانم و ... می شنوم تعجب می کنه 

من بر عکس خودم از دخترایی خوشم میاد که مغرور و سلطه طلبن و دوست دارن پسر مقابلشون برده و تسلیم اونها باشه 

نه فقط این قضیه در مورد شخصیت بلکه بر عکس خودم که بور و سفید و خیلی مهربون بنظر می رسم 

بنظرم دختر های سبزه تیره و قیافه خشن و درشت جذابن 

ندومه واقعا 😂

در آخر خداییش اینجا هستم چن هیچ جا دیگه نیست درد و دل کنم و مادر و پدرمم چند سال پیش من زندگی نمی کنن و غروبا تنها جایی که حرف بزنم اینجاست ، در آخر هر کی از حضورم ناراحته پوزش چاره ای نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این توضیحاتی که دادین اگر در موارد جنسی هم صدق میکنه بنظرم شما باید از لحاط روانی یکم درمان بشید😊سو ...

متوجه نشدم منظورتون رو 

احتمالا البته

اینو بگم نکاتی که گفتم فقط نسبت به خانم ها صدق می کنه این علاقه و الا ظاهر و روح و روانم مردانه هست 😮‍💨 سو تفاهم نشه

امیدوارم افراد این چنین به طور جدی درمان بشن! تصور اینکه چنین مردی بخواد تکیه‌گاه خانواده و مسئول تر ...

اینکه تو یه مدیریت خانواده یا تصمیم گیری های جدی یا چرخاندن زندگی موافقم که مرد ستون خانواده هست 

من متاسفانه منظورم رو تا حدی اشتباه رسوندم 

صرف این قضیه تو رابطه عاطفی و زناشویی مد نظرم بود نه اینکه ... 

متوجه نشدم منظورتون رو احتمالا البته اینو بگم نکاتی که گفتم فقط نسبت به خانم ها صدق می کنه این علاقه ...

بله بله از اون لحاظ که کاملا متوجه هستم

ببینین یسری اختلال های روانی وجود داره که جدیدا به اشتباه گرایش میگن بهش 

یکم اون کلمه(برده) توجه من رو جلب کرد که این رو گفتم 

میگم اگر از احاظ جنسی هم این مورد درشما وجود داره بنظرمربهتره پیش یک درمانگر جنسی مراجعه کنید و این رو براش شرح بدین که بعدا تو روابطتون دچار مشکل نسید