2777
2789
عنوان

وای چجوری اطلاعات و تاپیکامو از اینجا پاک کنم میترسمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 19 پست
خیلی بده که نمیشه پاکشون کنیمبه نظرم خیلی چرته که تایپک رو بتونی با اختیار خودت بزنیولی اجازه ی پاک ...

چه غلطی کردم تو این سایت عضو شدم

من اینجا همش درد و دل کردم و از بدبختیام نالیدم

اینارو دوس ندارم کسی بدونه

باید چکار کرد

چه ربطی به پلیس فتا دارهمن اینجا همش درد و دل کردم و از بدبختیاپ نالیدماینارو دوس ندارم کسی بدونه

نه بابا کار به اینا ندارن بالای بیست و پنجی من فک کردم بزا فرهنگیان میخوای یا کارا دیگ 

نگران نباش اگر بخواهند سایتم بخونن کار ندارن تو از بدبختیات گفتی نگا نمی‌کنند فقط حرف سیاسی چیزی نباید زده باشی 

ولی اگه برا کارو اینا میخوای نمیان ببینن چی گفتی نگران نباش 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه غلطی کردم تو این سایت عضو شدممن اینجا همش درد و دل کردم و از بدبختیام نالیدماینارو دوس ندارم کسی ...

منم مثل خودت گوه خوردم چن تا تایپک چرت زدم نمیدونم چه جوری پاکشون کنم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
چه غلطی کردم تو این سایت عضو شدممن اینجا همش درد و دل کردم و از بدبختیام نالیدماینارو دوس ندارم کسی ...

باید طبق شرایطی  که گذاشتن بدی نی‌نی‌یار ۱ پاک کنه تازه اگر خیلی خصوصی بلشه مثلا عکسی چیزی باشه 

ببین اینجا یه سایت تبادله نظره همین تاپیکا باعث بازدید سایت میشه اگه تاپیکارو پاک کنن که دیگه سایت بدردشون نمیخوره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.