2777
2789

زنگ زدم به یکی خیلی رودرواسی دار خیلی جدی داشت حرف میزد طرف

ازین ور خواهرم یه کار خنده داره کرد زدم زیر خنده اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنم اخرش بی خدافظی و هیچی نمیدونم چطور قطع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من تولد دوستم بود اومدم چایی ببرم، پام قشنگگ رفتت تو کیک تولدشو.... ـ توش😭😂😂😂💔💔

اوه اوه چقدر بد 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉
من با عکس سر مجلسی رقصیدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هیچ وقت اون نامزدی رو که اون وسط عکس رو داد د ...

😂😂

برای نامزدم توی دوران دوستی حلقه خریدم و اشتباهاً مال خودمو بهش دادم که مدلش زنونه بود و بعد چندهفته فهمیدم چکاااار کردم که دیگه کار از کار گذشته بود😑😂

تا چندسال روم نمیشد بهش بگم اشتباهی دادمش و بهشم فکر میکردم از خنگ بودن خودم حالم بد میشد🤣🤣🤣

حالا پیش خودش گفته این چه چرتیه برام آورده هقققق الانم که یادش افتادم حس بدی گرفتم

برای نامزدم توی دوران دوستی حلقه خریدم و اشتباهاً مال خودمو بهش دادم که مدلش زنونه بود و بعد چندهفته ...

چجوری اندازش شده بود

چجوری اندازش شده بود

خب اصلا استفاده اش نمیکرد چون نه مدلش مردونه بود ( پر نگین بود 🤣 )  و نه سایزش بود

یه چند هفته که گذشت دیدم دستش نمیکنه ناراحت شدم گفتم نکنه دوسش نداره همینجوری رفتم سر حلقه ای که خریده بودم دیدم وااای حلقه مردونه دست منه اون زنونه رو دادم بش🥲😂 بیچاره خودش اصلا چیزی بم نگف که ضایع شم 

با دوستم رفته بودیم پیاده روی . رفتیم پارک نشستیم رو یه نیمکت . گفتیم اینجا خوبه کسی هم پشت سرمون رو ...

😂😂